free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavasszal miniben

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, mini, tavasz, utcánláttuk 34 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hamisítatlanul tavaszi garnitúra, de a változékony időjárás kívánalmainak is maximálisan megfelel. Bár a barnák, feketék, sötétek dominálják, mégis annyi furfang van a szettben, hogy nem lehet csak úgy átsiklani felette. A sapka, a sál vagy a buggyos ujjú ing ad az egész szerelésnek valami rafinált, fiatalos eleganciát, ráadásul a mini mellett is tökéletesen megfér a bokacsizma. Fantáziadús, eredeti gönc, nagyon bírtuk.Az irányvonalak világosak, érezni a törődést az összeállításon, és látszólag mi is csak apróságokba tudunk belekötni, mégis fontosak ezek a nüanszok. Sok a mütyür, a csat, a cipzár, a csillogás… magyarán a plusz díszítőelem. Szerintünk ennyit nem bír el egy öltözék, széteső lesz tőle a cucc és kifejezetten csicsás. Ahogy például ezzel a csizmával is fullasztó kicsit a nagy LV táska. Néhány centit kéne csak visszavenni, azt viszont nagyon.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés