free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: széltében csíkos, tavaszi pulóver

Borsa         Címkék: csíkos, cucckereső, divat, pulóver, tavaszi 4 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal széltében csíkos, tavaszi pulóvert kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az előttünk álló hónapok egyik meghatározó, utcai divattrendje minden bizonnyal a széltében futó csíkozás lesz. Az elmúlt hetekben majd' minden üzletben felbukkantak már a széltében csíkos, tavaszi pulóverek, így ezen a héten ezekből szemezgettünk.

Ez a bő, denevérujjú, fekete-fehér csíkos pulóver minden tekintetben abszolút trendi lesz az idei, tavaszi szezonban. Kifejezetten kényelmes viselet, és ha farmer leggingsszel kombináljuk - márpedig azzal illik - akkor egyáltalán nem fogunk benne slamposnak látszani, sőt.Aki a testre simuló fazonokat részesíti előnyben, annak ezt a sűrű csíkozású, rövid pulcsit ajánljuk. A modell vállrészét többféleképpen variálhatjuk: hagyhatjuk lazán a vállakra ejtve, lehúzhatjuk annyira, hogy szabadon hagyja a vállakat, de előre is ejthetjük, kámzsanyak-szerűen. Farmerral, egyenes szárú nadrággal, farmer legingsszel, sőt akár szoknyával is kombinálhatjuk.

Ezt a szabását és csíkozását tekintve teljesen egyszerű pulcsit a flitterekkel és kövecskékkel díszített vállak dobják fel. Egy basic nadrággal megfelelő viselet lehet hétköznapra, irodába, de egy - a váll díszítésével harmonizáló - hosszú nyaklánccal és elegánsabb nadrággal akár alkalmakra is felvehetjük.
Árak, lelőhelyek:
Denevérujjú: 5995 forint, Zara
Testre simuló: 6995 forint, Zara
Díszített vállú: 9990 forint, Promod

Bár kétségkívül a fekete-fehér csíkozás most a legdivatosabb, érthető az is, ha valaki túlzottan egyhangúnak találja önmagában ezt a két színt. Számukra lehetnek ideálisak azok a modellek, melyeken a fekete-fehér egyeduralmát egy vagy több, élénkebb szín is kiegészíti. Úgy, mint például a képen látható, V-nyakú pulóver esetében, melyen piros gombok és egy-egy jelzésértékű, piros csík található. A piros szín tovább hangsúlyozható kiegészítőkkel, ehhez a pulcsihoz passzol egy könnyű, piros sálkendő, vagy egy hosszú, piros lánc a hozzá illő fülbevalókkal.Aki szereti a rajzos, feliratos mintákat, az választhat olyan darabot is, ahol a fekete-fehér csíkozást ez töri meg. Ilyenkor szintén fokozhatjuk az összhatást - a minta színvilágához passzoló - színes kiegészítőkkel.

Persze akinek még így sem jön be a fekete-fehér, a csíkos azonban igen, az választhat színes csíkozású modellt. Viszont ha már, akkor lehetőleg olyat, melyen minél többféle és minél élénkebb színű csíkok futnak.
Árak, lelőhelyek:
Piros gombos: 9995 forint, Mango
Mintás: 6895 forint, Mango
Színes: 8990 forint, H&M (Sonia Rykiel kollekció)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés