free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: színes, tavaszi pulóver

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, pulóver, színes, tavaszi 11 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal színes, tavaszi pulóvert kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A Borsa szerkesztőségében is kitört a tavasz, ennek örömére pedig azokat a Borsaolvasókat  szeretnénk megörvendeztetni, akik egész télen szorgalmasan panaszkodtak a kommentekben amiatt, hogy kevés a színes holmi a Cucckeresőben - illetve azokat is persze, akik nem panaszkodtak ugyan, de ettől még nem szeretik a fekete és szürke cuccokat. Ezen a héten színes tavaszi pulóvereket kerestünk.A vékony, basic pulóverek idén tavasszal is megtalálhatók a megszokott lelőhelyeknek számító ruhaboltokban, nem csupán a legaktuálisabb trendszínekben, hanem egyéb árnyalatokban is, V- és U-kivágással egyaránt. Mivel ilyen darabokhoz a fast fashion boltokban már viszonylag olcsón hozzá lehet jutni, ezért érdemes a színtípusunkhoz illő többféle színben is beszerezni. Ezek a 2000-3000 forintos modellek persze nem a több szezonon át tartó strapabírásukról híresek, így, aki gyakran szeretné hordani vagy tartósabban megőrizni, az jobban jár, ha valamivel drágább, de jobb minőségű pulóverre ruház be.
Lelőhelyek, árak:
Élénk rózsaszín: Bershka, 2995 forint
Lila: Bershka, 2995 forint
Halvány rózsaszín: Esprit, 8990 forint

Az már hetek óta egyértelmű, hogy a széltében futó csíkozás a szezon egyik slágermintája lesz, ám eddig túlnyomó részt fekete-fehér színben találkoztunk vele. Bár - pulóver-fronton - egyelőre még mindig nem túl széles választékban, de kaphatók már vidámabb színű verziók is, mint például a képen látható, narancspiros-fehér csíkos modell.

A burlington-kockás minta ugyan nem meghatározó elem idén tavasszal, mégis divatos. Ha nem az aktuális tömegtrendet követjük, és színes, ugyanakkor elegáns pulóvert szeretnénk, akkor abszolút ideális választás lehet egy ilyen vagy ehhez hasonló modell.A színátmenetes cuccok szintén nem fognak mostanában tömegével szembejönni az utcán, ám ettől még - vagy éppen ezért - egész nyugodtan hordhatunk ilyet is. A fentről lefelé, világosból sötétbe hajló színmegoldás kiemeli a vállak és a mellek vonalát, így aki alkatilag itt szorul "erősítésre", annak kifejezetten előnyös lesz. Az ilyen jellegű színátmenet ráadásul üde, tavaszias megjelenést kölcsönöz.
Lelőhelyek, árak:
Széltében csíkos: Esprit, 11 990 forint
Burlington kockás: Benetton, 10 790 forint
Színátmenetes: Benetton, 12 790 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés