free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavasszal sálban

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, sál, tavaszi, utcánláttuk 26 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szerintünk ennyit, és pontosan ennyit jelent egy jó sál: egyszerűen bearanyozza, megkoronázza a szerelést. Az átlagos külsőt, a semmilyen ruházatot is feldobja, látványossá teszi. Alanyunknál valami hasonló van: jól néz ki, jók a darabok, laza is, trendi is, nem nagyon kötnénk bele - de ha nem lenne rajta ez a lazán körbevetett, hatalmas sál, ötvenszázalékos lenne csak a cucc. Egyszerűen remek választás - ha másért nem, ezért mindenképp jár a dicséret.No, emitt meg az ellenkezőjére egy példa. Egy rosszul megválasztott sál ha nem is lenullázza, de alaposan "átírja" még a legjobb összeállítást is. Jól néz ki a leányzó, a gönceit jó ízléssel válogatta össze, jók a színek, a fazonok is szép egésszé állnak össze - minderre azonban felhúz egy sokkal könnyebb, vékonyabb és klasszisokkal elegánsabb kompozícióra kéredzkedő sálat. Nem és nem. Ide markánsabb, vagányabb vagy épp lazább darab illett volna. Fekete pont, bocs.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés