free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Tavaszi alapdarabok

Borsa         Címkék: alapdarab, farmering, kirakat, stílusleső, tavasz 10 hozzászólás

Ezúttal egy olyan összeállítást mutatunk be, melyben a tavasz több alapdarabja is megtalálható. Némi stílusos fűszerezéssel.

A mai részben arra láthattok egy példát, hogy hogyan lehet egy javarészt alapdarabokból álló szettet egyetlen feltűnő elemmel egyénivé és stílusossá tenni. Az eredeti összeállítást a holland Chocolate Chip Couture divatblogból választottuk.

Ing: Esprit
Nadrág: Mango
A kék farmering és a szalmaszínű, enyhén répafazonú nadrág trendi, kockázatmentes párosítás. Mivel ezek a cuccok már 2010-ben is menők voltak - árnyalatokban, fazonokban pedig számottevő változás nem történt - így vállalhatók akár a tavaly ilyenkor vásárolt modellek, de annak is nagyon könnyű dolga lesz, aki most szeretne ilyesmit beszerezni, mivel bőséges választékban kaphatók. Az ingeket ebben a szezonban betűrve a legdivatosabb hordani és ez vonatozik a farmeringekre is. A maszkulin inghez lehetőleg vegyünk fel néhány kifejezetten nőies ékszert, ezzel ugyanis kiváló stílusbéli kontrasztot teremthetünk.

A trencskó idén tavasszal is trendi lesz, elsősorban klasszikus, bézses-cameles árnyalatokban. Aki eddig még nem tette - de most módjában áll - érdemes beszereznie egy ilyen vagy ehhez hasonló darabot, mivel sokoldalúan ki tudja majd használni az elkövetkezendő időszakban.

Trencskó: H&M
Táska: Zara
Platformcipő: Buffalo
Nyaklánc, karkötő: Promod
A feltűnő, narancspiros platformcipő izgalmasan megfricskázza az öltözék egyszerűségét és visszafogottságát: az összegész ezáltal sikkes karaktert kap. Nincs feltétlenül szükség arra, hogy az élénk szín bárhol másutt is visszaköszönjön a szettben - a táska például jobb, ha inkább a kabáthoz, illetve a nadrághoz alkalmazkodik, mintsem a lábbelihez - aki azonban mégis szeretné valamilyen módon szerepeltetni még, kenjen a szájára hasonló árnyalatú rúzst!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés