free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: ballonkabát

Borsa         Címkék: ballonkabát, cucckereső, kirakat, körkép, trencskó 19 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal ballonkabát után kutattunk.

A  ballonkabát - vagy trencskó - idén tavasszal klasszikus drapp, illetve bézs színű, deréköves változatban a legdivatosabb. Akinek nincs még ilyen darab a ruhatárában és mostanában szeretne beszerezni egyet, figyeljen!

8 gombos: Promod, 16 990 forint
4 gombos: Zara, 25 995 forint
A hagyományos, V galléros, dupla soros gombolású modellekből a legerősebb most a felhozatal, ilyen típusú ballonkabátot szinte minden valamirevaló ruhamárkánál találhattok. Ez a fazon  kis mellű, váll-derék-csípő vonalában arányos alkatú csajoknak  legelőnyösebb. A 170 centi alatti csajok lehetőleg válasszanak, 4-6 gombos, mélyebb kivágású, nagyjából combközépig érő modellt, az ugyanis optikailag nyújt.

Ráncolt vállú: Vero Moda, 13 490 forint
Rétegelt aljú: Marks & Spencer, 21 900 forint
Akik túlságosan unalmasnak tartják a “sima” trencskót, azoknak olyan modelleket ajánlunk, melyek amellett, hogy őrzik a klasszikus ballonkabát stílusjegyeit, valamivel változatosabbak annál. A bal oldali képen látható darab például ráncolt vállmegoldásával, míg a jobb oldali rétegelt aljával tér el a hagyományostól.  

Fekete gombos: Mango, 19 995 forint
Szürke gombos: Esprit, 40 300 forint
A erősebb testalkatú, széles vállú, kifejezetten nagy mellekkel rendelkező és/vagy vastagabb derekú nőknek a dupla soros gombolású kabátok nem a legelőnyösebbek, ezért ők jobban járnak, ha inkább egysoros gombolású modellt választanak. Ezen belül is legmegfelelőbben a V galléros darabok, hiszen azok optikailla hosszabbnak mutatják  nyakat, nyúlánkabbnak a felsőtestet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés