free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 élénk tavaszi körömlakk 1000 forint alatt

Kádas Andi         Címkék: körömlakk, olcsó, púder, tavasz 16 hozzászólás

Aki többre vágyik egy francia manikűrnél, és nem riad meg a színes árnyalatoktól, az imádni fogja az idei körömlakk-trendet. Olcsó, színes körömlakkok listája.

A legelső dolog, amire az utcán járva felfigyeltünk a jó idő beköszöntével, az nem a nők öltözködésének kiszínesedése, hanem körmeik kiszínesedése volt. Szinte minden csajismerősünk élénk, vidám tónusú lakkokkal kente ki a körmeit, ezért mi sem maradhattunk ki a sorból. Először a drogériákat jártuk végig, hogy leteszteljük az 1000 forint alatti árkategóriájú körömlakkokat, a jövő héten pedig majd a magasabb árfekvésű, márkás lakkokon lesz a sor, hogy végül összehasonlíthassuk, mennyit érdemes körmeink csinosítására áldoznunk.

Miss Sporty Clubbing Colours - Orange Crush
599 forint


A Miss Sporty lakkokra - igen baráti áruk ellenére vagy éppen ezért - rengetegen esküsznek. Új tavaszi termékeik között rengeteg élénk, neon színű árnyalatot találunk, melyek találóan a Clubbing Clolurs azaz a "partizós színek" fantázianevet kapták. A kékek, citromsárgák és zöldek közül mi a többihez képest már visszafogottnak számító Orange Crush narancsos-barackos színt választottuk, ami felkenve inkább a barack felé közelít, kissé fényes felületet ad, és szinte minden bőrszínhez passzol.

Manhattan Freaky Friday - sötét rózsaszín
999 forint


A Manhattan lakkok a többihez képest kissé nagyobb kiszerelésben kaphatók, ezért áruk is picit magasabb, másrészt tényleg biztosak kell lennünk a színválasztásban, mert a lakk elég sokáig kitart. A Freaky Friday termékcsalád árnyalatai remekül passzolnak az idei színes, tavaszi trendekhez, mi a sötét rózsaszínt próbáltuk ki: a lakk előnye, hogy egészen egyenletes fedő-hatást értünk el vele, viszont ultra-élénk színe miatt apró körmökön nem mutat jól.

Astor Fashion Studio - Delicate Cherry 899 forint

Az Astor Fashion Studio néven öt olyan körömlakkot dobott piacra, amik nem csak divatos színekben pompáznak, de illatosítottak is, tehát aki azért nem lakkozza a körmeit, mert nem bírja elviselni a körömlakk-szagot, az nyugodtan próbálkozhat ezekkel a termékekkel. Azt azért el kell mondanunk, hogy ne számítsunk igazi gyümölcs-illatra, inkább egy művi aromára, ami azonban még mindig visszafogottabb, mint a tipikus lakk-szag. Mi a cseresznyéset választottuk, és megállapítottuk, hogy tényleg nagyon gyorsan szárad, viszont nem elég sűrű, ezért viszonylag sok rétegben kell felkenni.

Maybelline Colorama Mini - Coral Rose
629 forint


Most már nagyon aranyos mini kiszerelésben is megvásárolhatjuk a Maybelline Colorama termékcsaládjának a tagjait, a rengeteg vidám, élénk szín közül nekünk a korall árnyalat a kedvencünk, ami aranyos csillogású gyöngyházfényt is ad a körmöknek - színében mindenképpen ez az egyik favorit az 5 közül. Tény, hogy sok rétegben kellett felkenni, de ezáltal egészen tartós maradt.


Manhattan Lotus Effect - rózsás narancs
999 forint


A termékcsalád azért kapta a Lotus Effect nevet, mert állítólag a benne található lótusz kivonat kivételes fényt és tartósságot kölcsönöz a lakknak. Nekünk mindenesetre nem ezért lett az abszolút kedvenc, hanem csodálatos színe és egyenletes fedése miatt. 14 gyönyörű árnyalatban kapható az egészen világos metál fénytől kezdve a sötétliláig, minket a rózsaszínes narancs fogott meg, ami felkenve egyszerre élénk, de viszonylagos mattsága és sötétsége miatt mégis visszafogott hatást kelt.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés