free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 élénk, tavaszi körömlakk 2000 forint felett

Borsa         Címkék: drága, körömlakk, púder, tavasz 7 hozzászólás

Aki a körmein is luxusra vágyik, most figyeljen. Lista és összehasonlítás következik: 5 élénk tavaszi körömlakk, 2000 forint felett.

A múlt héten öt 1000 forintnál olcsóbb körömlakkot teszteltünk, most pedig a magasabb árfekvésű termékek között válogattunk, és meg kellett állapítanunk, hogy a körömlakk minősége nem feltétlenül van összefüggésben az árával. Míg a következő körömlakkokról ugyan nem mondhatjuk, hogy rosszabbak, de olyan nagy különbséget nem tudtunk tenni az alacsonyabb árkategóriás és a luxus-márkák között.

NYX - 2100 forint

A Nyx kozmetikumok Nüx istennőről, a görög mitológiában az éjszaka istennőjéről kapták a nevüket, nem meglepő tehát, hogy a Nyx körömlakkjai a fiatalokat célozzák meg 150 (!) elég intenzív és vad színben. Mi ezt az élénkrózsaszín árnyalatot választottuk, és nem csalódtunk: a lakk nem hogy magától nem jött le, de még lemosni is alig bírtuk.
Artdeco - 2890 forint

Ki tudja, lehet, hogy lassan már a körömlakk-gyártásban is Nasa technológiákat fognak alkalmazni... Az Artdeco "Ceramic" termékcsaládja kerámia nano-részecskéket tartalmaz, amik állítólag tartósabbá és egyenletesebbé teszik a lakkot - nekünk ebből annyi tűnt fel, hogy a lakk egészen sima felületet adott és nem lett réteges. Mini közvélemény kutatásunk során egyébként megállapítottuk, hogy a kicsit magasabb árkategórián belül az Artdeco lakkok a legnépszerűbbek.


Collistar - 3900 forint

Az olasz Collistar márka körömlakkja lett az egyik kedvencünk a próba során, nem csak gyönyörű mandarin színe, de szinte tökéletes fedése miatt. Hatvanhárom árnyalatban kapható, kezdve a natúr gyöngyházfénytől egészen a csillogó feketéig, nekünk a mandarin mellett a blue jeans, a korál és a cukorka-szín tetszett a legjobban, amik idén mind divatosnak számítanak majd.
YSL - 6500 forint

Elegáns színek és elegáns csomagolás jellemzi az Yves Saint Laurent körömlakkokat, melyek célcsoportja - már csak ára miatt is - inkább a középkorú, magasabb fizetésű nő lehet. Verbéna és rózsaolajat tartalmaz, ami erősíti a körmöket; tizenöt színben kapható, mi erre a fukszia-színre szavaztunk, ami felkenve kicsit világosabb, mint az üvegben és száradás után is fényes - de nem csillogó - felületet képez.Dior - 6800 forint

A Dior lakkok valóban elég drágák, és valószínűleg nem tudnak többet a fent felsorolt bármelyik márkánál, mégis, ha valaki az igazi Dior-élményre vágyik anélkül, hogy többszázezret költene ruhákra vagy kiegészítőkre, az biztosan imádni fogja ezeket a lakkokat. Már az üvege is gyönyörű, a színei pedig még inkább, mi egy narancsos-rózsás árnyalat mellett döntöttünk, ami felkenve egészen gyöngyházfényű ragyogást kölcsönöz a körömnek. Haute Couture helyett Haute Couleor..


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés