free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: magas sarkú cipők tavaszra

Borsa         Címkék: cipő, cucckereső, kirakat, magassarkú, tavasz 80 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal magas sarkú tavaszi cipők után kutattunk.

Tavaszi cipő-körképünk második részében azt néztük meg, hogy milyen felhozatalból válogathatnak azok, akik mostanában szeretnének magas sarkú cipőt vásárolni.

Az idei, tavaszi cipődivatban alapnak számítanak  bézs, illetve camel színű cipők, melyekből bőséggel válogathatunk majd’ minden márkánál. Ezek a lábbelik illenek - értelemszerűen - a divatos camel árnyalatú ruhákhoz, de kombinálhatjuk őket az élénkebb trendszínekkel, például pirossal, narancssárgával és loncvirág rózsaszínnel is, így tehát, aki ezek közül bármelyiket is hordani fogja, annak érdemes lehet beszerezni egy ilyen vagy ehhez hasonló darabot.

Bézs: Mango, 19 995 forint
Camel: Zara, 24 995 forint
Fekete magastalpú: Vagabond, 16 990 forint
Fekete mini platform: Buffalo, 24 990 forint
Aki a melegebb hónapokban is szeret vagy kénytelen sötét színeket hordani és most újítana be ezekhez egy fekete cipőt, azoknak mutatjuk ezt a két modellt. Aki valami kényelmesebb, mégis sikkes darabot keres, nyugodtan válasszon magastalpú modellt, hiszen az ilyen típusú lábbelik ebben a szezonban is menők lesznek, sőt várhatóan őszre is elkísérnek majd bennünket. Aki viszont klasszikusan nőies lábbelit keres, annak ez a mini platform talppal ellátott tűsarkú lehet kedvére való.

Ha az aktuális trendek közül a color blocking  irányzatot szeretnétek követni, szükségetek lesz egy-két élénk színű lábbelire is. A narancssárga vagy a királykék megfelelő választás lehet, hiszen ezek majd’ minden, az említett irányzathoz sorolható trendszínnel kombinálhatók.

Narancssárga: Vagabond, 19 990 forint
Királykék: Zara, 17 995 forint
Fekete szegélyes: Cate Gray (Humanic), 25 990 forint
Bikolor platform: Buffalo, 35 990 forint
A bikolor cipők tavasszal is divatosak: fekete vagy sötétbarna és fehér, ekrü vagy bézs színpárosításokban. A trendi "kétszínűség" a letisztultan elegáns modellektől kezdve a látványos platformokig mindenféle fazonú lábbelin megjelenik.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés