free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi pulóver

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, pulóver, tavasz 21 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal tavaszi pulóvereket kerestünk.

A fast fashion boltok már javában árusítják a tavaszi kollekciókat. Ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen újdonságokat tartogat - vagy épp nem tartogat - az aktuális árukészletek alapján a tavaszi pulóver divat.

Márkák, árak
Bézs-szürke: Mango, 7995 forint
Piros-fehér: Stradivarius, 6995 forint
Kék-fehér: Zara, 9995 forint
A friss pulóverkínálat jelentős részét a széltében csíkos modellek teszik ki. A minta ugyanakkora divat, mint tavaly ilyenkor és számottevő különbségek sem fedezhetők fel az akkori és a mostani modellek között. Menő a sűrűbb és ritkásabb, a vastagabb és vékonyabb csíkozás egyaránt. Színvilágban a fehér, a drapp, a camel, a  kék, a piros, a korall és a loncvirág rózsaszín a legjellemzőbbek. A csíkos pulóverek természetesen hordhatók farmernadrággal, szövetnadrággal, de aki igazán trendi akar lenni, az idén tavasszal miniszoknyával vagy sorttal kombinálja majd őket.

Márkák, árak:
Egyszerű: Mango, 11 995 forint
Háromszöges: Stradivarius, 8995 forint
Hullámos: Zara, 8995 forint
Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy az előttünk álló szezon másik meghatározó trendje kötöttáru-fronton a lyukacsos kötés lesz. Egyszerű, laza és díszesebb, mintás kötésű verziók egyaránt kaphatók, főképp fehér, camel és világos pasztellszínekben. Viselhetjük őket szintén farmerral, szövetnadrággal, a finomabb darabokat akár nadrágkosztümmel is, de - a derékig, maximum a  csípő vonaláig érő modellek - nagyon mutatósak ceruza szabású vagy A vonalú, decens szövetszoknyával párosítva is.   

Márkák, árak:
Nyulas: Mango, 9995 forint
Madaras: Promod, 9990 forint
A harmadik - az előzőeknél egyelőre kevésbé intenzíven, de egyértelműen - jelenlévő trend a kötöttáruk esetében (is) az állatos mintáké. Az állatok bőrét/bundáját imitáló minták a kötött cuccokról többnyire eltűntek, az állatok most inkább figurák formájában jelennek meg. A figura felbukkanhat akár csak jelzésértékkel, mint a bal oldali nyulas pulóveren, akár hangsúlyosabban, mint a madaras modell esetében. Egy ilyen ruhadarab kiválóan alkalmas arra, hogy némi bájt csempésszünk egy egyébként alapdarabokból álló szettbe.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés