free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi pulóver

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, pulóver, tavasz 21 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal tavaszi pulóvereket kerestünk.

A fast fashion boltok már javában árusítják a tavaszi kollekciókat. Ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen újdonságokat tartogat - vagy épp nem tartogat - az aktuális árukészletek alapján a tavaszi pulóver divat.

Márkák, árak
Bézs-szürke: Mango, 7995 forint
Piros-fehér: Stradivarius, 6995 forint
Kék-fehér: Zara, 9995 forint
A friss pulóverkínálat jelentős részét a széltében csíkos modellek teszik ki. A minta ugyanakkora divat, mint tavaly ilyenkor és számottevő különbségek sem fedezhetők fel az akkori és a mostani modellek között. Menő a sűrűbb és ritkásabb, a vastagabb és vékonyabb csíkozás egyaránt. Színvilágban a fehér, a drapp, a camel, a  kék, a piros, a korall és a loncvirág rózsaszín a legjellemzőbbek. A csíkos pulóverek természetesen hordhatók farmernadrággal, szövetnadrággal, de aki igazán trendi akar lenni, az idén tavasszal miniszoknyával vagy sorttal kombinálja majd őket.

Márkák, árak:
Egyszerű: Mango, 11 995 forint
Háromszöges: Stradivarius, 8995 forint
Hullámos: Zara, 8995 forint
Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy az előttünk álló szezon másik meghatározó trendje kötöttáru-fronton a lyukacsos kötés lesz. Egyszerű, laza és díszesebb, mintás kötésű verziók egyaránt kaphatók, főképp fehér, camel és világos pasztellszínekben. Viselhetjük őket szintén farmerral, szövetnadrággal, a finomabb darabokat akár nadrágkosztümmel is, de - a derékig, maximum a  csípő vonaláig érő modellek - nagyon mutatósak ceruza szabású vagy A vonalú, decens szövetszoknyával párosítva is.   

Márkák, árak:
Nyulas: Mango, 9995 forint
Madaras: Promod, 9990 forint
A harmadik - az előzőeknél egyelőre kevésbé intenzíven, de egyértelműen - jelenlévő trend a kötöttáruk esetében (is) az állatos mintáké. Az állatok bőrét/bundáját imitáló minták a kötött cuccokról többnyire eltűntek, az állatok most inkább figurák formájában jelennek meg. A figura felbukkanhat akár csak jelzésértékkel, mint a bal oldali nyulas pulóveren, akár hangsúlyosabban, mint a madaras modell esetében. Egy ilyen ruhadarab kiválóan alkalmas arra, hogy némi bájt csempésszünk egy egyébként alapdarabokból álló szettbe.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés