free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi egyberuhák

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, ruha, tavasz, trend 11 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal tavaszi egyberuhákat kerestünk.

Folytatjuk a  tavaszi kollekciókat feltérképező cikksorozatunkat. Ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen egyberuhákat kínálnak az üzletek az előttünk álló szezonra. A felhozatal igencsak alulmúlta a várakozásainkat.

Ujjatlan: Mango, 19 995 forint
Rövid ujjú: H&M, 8990 forint
Fekete: Zara, 9995 forintAz alapdarabnak számító vászon-, illetve pamutruhák idén tavasszal bézs, camel és barna színekben lesznek divatosak, olyannyira, hogy döntő többségben csak ilyen darabokat lehet kapni. Az évekig minden évszakban divatos szürke basic ruhák szinte teljesen eltűntek a kínálatból.
A fekete szín elkötelezett híveinek viszont nem kell aggódniuk, ők az új kollekciókban is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő modelleket - bár a bőség zavarába nem fognak esni - és érdemes szem előtt tartani azt is, hogy mosta  fekete is a fentebb felsorolt trendszínek valamelyikével kombinálva a legmenőbb.

Csíkos: Mango, 7995 forint
2in1: Zara, 9995 forint
Rózsaszín: Zara, 8995 forint
Nem kétséges, hogy a szezon legtrendibb mintázata - már megint - a széltében futó csíkozás lesz, mely főleg kötött- illetve pamutruhákon jelenik meg. Ezen modellek setében is uralkodnak a bézses-cameles aránylatok, általában piros, narancs vagy sötétkék csíkokkal kombinálva. A 2in1 ruhák némileg visszaszorultak az elmúlt két szezonhoz képest, de azért továbbra is fellelhetők a kínálatban, az aktuális divatszínekben. A natúr árnyalatú holmik mellett majd’ minden márkánál felbukkannak élénk, feltűnő színű - elsősorban piros, rúzsszín és élénk kék - egyberuhák is.

Aki a dekoltázsát szívesen hangsúlyozza, a lábait viszont nem szereti mutogatni, annak a trend most nem kedvez: az előttünk álló hónapokban ugyanis a felül  magasan záródó, alul viszont rövid - mini vagy legkésőbb a térd felett véget érő - ruhák lesznek a legdivatosabbak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés