free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi szoknyák

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, szoknya, tavasz 14 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal vidám, tavaszi szoknyákat kerestünk.

Az idei, tavaszi-nyári szoknyadivatban az erős színek és az olykor számfájdítóan  mozgalmas és/vagy eklektikus minták dominálnak. Következzen néhány mutatós darab az aktuális kollekciókból!

A letisztult, határozott szabásvonalú, élénk színű szövetszoknyák a szezon egyik meghatározó irányzata, a color blocking  alapdarabjai. Nagyságrendekkel sokoldalúbbak, mint amilyennek elsőre tűnnek: variálhatjuk őket további élénk színű, de egyszerű, fekete, fehér vagy pasztellszínű cuccokkal is.

Zöld: Zara, 7995 forint
Rózsaszín: Zara, 13 995 forint
Kék: Esprit, 14 800 forint
A farmerszoknyák is divatosak idén: klasszikus kék és a nyolcvanas éveket idéző cukorka- és fagylaltszínű változatokban egyaránt. A legmenőbb az egyszerű, testre simuló fazon.

A mintás, térdig vagy térd alá érő, A vonalú vagy lágy esésű szoknya is trendi. Mennek a geometrikus minták, a virágok, a kockák és a széltében futó, különböző vastagságú csíkok is. Azok a darabok a legdivatosabbak, melyeken egyszerre többféle minta is jelen van.

Fekete-fehér: Promod, 11 190 forint
Virágos-pöttyös: Desigual 19 990 forint
Kockás-csíkos: Mango: 12 995 forint
A mintás szoknyákat idén a megfelelő stílusérzékkel rendelkezők az eklektikus irányzat jegyében akár mintás felsőrészekkel is bátran kombinálhatják. Akik viszont ezt nem tartják szimpatikusnak, vagy nem annyira biztosak a dolgukban, válasszanak a szoknyához egyszínű felsőt, mely vagy a mintázat valamely színével megegyezik, vagy stílusos kontrasztot képez azzal.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés