free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: hosszú, tavaszi vászonnadrágok

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, tavaszvászonnadrág 15 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal hosszú, tavaszi vászonnadrágokat kerestünk.

A vászonnadrág igazi szezonális trendnek számít, minden tavasszal divatos, minden tavasszal megtalálható az üzletek polcain, nincs ez másképp most sem - bár a tavalyi dömping szerencsére egy kicsit alábbhagyott. Aki már unja a farmert - mert lássuk be, ha végignézünk az utcán, az emberek legalább 80 %-a azt visel -, az lecserélheti azt egy vászonnadrágra, ami egyrészt sokkal jobban szellőzik, másrészt gyakran kényelmesebb viselet mint egy szűk farmer. Persze hátrányai is vannak, könnyen gyűrődik, ezért például utazáshoz nem ajánljuk, persze léteznek már olyan kevert textilek, amik ezt a problémát is áthidalják. Még egy dolog, mielőtt vászon nadrág vásárlásra adnátok a fejeteket: fontos tudni, hogy a tiszta vászon maximum 40 fokon mosható és vasaláskor nem érintkezhet közvetlenül a vasalóval (tegyünk rá pl.: egy pamut-zsebkendőt).

Klasszikus pasztell

Felhajtott szárú: Mango, 6995 forint
Bő szárú: Mango, 11995 forint
Sportos: Nanushka, 28600 forintA Mango-nál - az üzlet kissé bohém és etnikus jellegéből fakadóan - a pasztell árnyalatú nadrágokban erős a felhozatal. Ezek alapvetően kissé férfias hatást kölcsönöznek az öltözékünknek, amit egy lágy esésű -esetleg fényesebb anyagú- blúzzal vagy színes inggel ellensúlyozhatunk, illetve erősen ajánlott hozzá a tűsarkú vagy a platformcipő. A magasabbak a rövidebb, felhajtott szárú verziókat is kipróbálhatják, sőt, idén a 70-es évek jegyében megjelentek a bővülő szárú vászonnadrágok is, melyet szintén a legalább 170 centis hölgyek számára ajánlunk. Az alacsonyabbak maradjanak meg az egyenes szárú, bokáig érő daraboknál.

Színes

Rózsaszín: Zara, 7995 forint
Narancssárga: Zara, 9995 forint
Kék: Stradivarius, 7995 forintNem is kell már mondanunk, milyen felkapott és látványos trend a color blocking, melyet a legegyszerűbben egy színes nadrággal és eltérő -de ugyancsak élénk- színű felsővel érhetünk el; a color blocking legnagyobb előnye, hogy most szinte bármilyen árnyalatokat párosíthatunk, nem kell limitálnunk azoknak a felsőknek a számát, amit egy narancs vagy épp rózsaszín nadrággal felvehetnénk. A Zarában a szivárvány minden színében találunk nadrágokat, árban nagyjából 7000 forinttól fölfelé; az üzlet erőssége, hogy többféle fazont is ajánl, így a rövidebb répafazontól kezdve a "boyfriend" jellegű bővebb fazonokig szinte minden megtalálható.

Fehér

Élére vasalt: H&M 8990 forint
Sállal megkötött: Stradivarius, 8995 forint
Bő, felhajtott: 1975 by Cole, 11900 forintAz idei szezonban a fehér váltja fel a tavaly nyári őrületet, a camelt, viselhetjük monokrómban, feketével - divatos és különleges megoldásnak számít, ha a szokványos felül fehér, alul fekete kombinációt megcseréljük és fehér nadrághoz fekete blúzt veszünk- vagy élénk színekkel viseljük, mint a rózsaszín, a narancssárga vagy az égszínkék, arra azonban ügyeljünk, milyen cipőt veszünk fel hozzá: nem feltétlenül a fehér cipő a jó megoldás. Inkább viseljünk barnát, feketét, pasztelleket (barackszínt, halványkéket), a fehér a fehérrel túl egységes, homogén hatást kelthet. A H&M élére vasalt változata optikailag nyújtja a lábakat, ezért alacsony vagy vastag lábú nők számára ideális választás, míg a rövidebb, sportosabb fazonokat magasabb, vagy hosszabb lábú nőknek ajánljuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés