free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Télből a tavaszba

Borsa         Címkék: divat, kirakat, pulóver, stílusleső, szoknya 2 hozzászólás

Szívesen hordanánk már tavaszi cuccokat, viszont a hőmérsékletek még a téli holmikat marasztalják. Ilyenkor kell stílusosan kombinálni…

Öltözködés szempontjából az évszakváltás sosem egyszerű időszak. Ezúttal egy olyan összeállítást mutatunk be, melyben a végéhez közelítő téli és az előttünk álló tavaszi szezon jellemző darabjai, színei keverednek egymással. Az eredeti szettet a Phosphene divatblogból választottuk.

Pulóver: Zara
Szoknya: MangoA mintás kötésű, világos pulóver és a camel színű, zsebes vászonszoknya párosa abszolút megfelel a tavaszi trendeknek, de visszautal még a télre is. Kényelmes, ugyanakkor nőies kombináció, mely - ha nem kell szigorú, kosztümös dress code szerint öltözködnünk - ideális munkahelyi viselet lehet. A lyukacsos pulóver alá húzhatunk egyszerű basic topot, de stílusos megoldás az is, ha - akár a pulóver, akár a szoknya színével harmonizáló - blúzt veszünk alá, melynek a gallérja felül előbukkan.

Az öltözékhez passzol a szövetkabát, akár még a fekete is, ha épp nincs más, de aki rendelkezik szürke vagy akár camel színű kabáttal, válassza inkább azt! A harisnya legyen vékonyabb kötött vagy vastag nejlon, a színét a kabátéval hangoljuk össze, tehát, ha sötét színű kabátot viselünk, a harisnya is legyen sötét színű.

Kabát, harisnya: Esprit
Táska: Zara
Kesztyű: Mango
Bokacsizma: Buffalo
A szoknya színe itt a táskáéval rímel össze, illetve - az eredeti szettől eltérően - mi bőrkesztyűből is egy hasonló árnyalatú modellt ajánlunk. Ha téli lábbeliben gondolkodunk, ehhez a szoknyahosszhoz leginkább bokacsizma passzol, mely, ha a kabátunk és a harisnyánk is az, szintén legyen sötét színű!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés