free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk téli csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, tél, utcánláttuk 20 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Többször írtuk már, hogy a fehér holmi kényes dolog, pláne a fehér lábbeli, jól kell tudni adagolni és összeválogatni is. Őszintén megvalljuk, nekünk önmagában a szőrmerátétes és egyéb extrákkal megtoldott csizma még nagyon kevés lett volna, sőt kifejezetten nem tetsző darab, de lám, a kellő körítés mi mindenre képes: remekül egyben van a szerelés, még a piros kesztyű sem zavaró, sőt.Hogy az összehatás egy picit toprongyos és "lelakott", a legkevésbé sem lenne zavaró - de a csizma állapotját már kicsit túlzónak érezzük, a kabát alól cafatokban lelifegő sál is sok a jóból, ahogy a bordó kesztyű és talán az usánka is. Csak egy kicsit kellett volna a felsőruházatot "elegánsabbra" vagy pofásabbra szabni, és talán beljebb lennénk. Hogy a nehézkes hanyagság is levegőt kapjon.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés