free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - leárazás körkép: ruhaboltok

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, leárazás, pulóver, ruha 2 hozzászólás

Ezen a héten nem egy konkrét ruhadarabot céloztunk be. Inkább feltérképeztük, mi a helyzet kedvenc ruhaboltjainkban a téli árleszállítások második hetében.

A két ünnep között annak rendje és módja szerint elkezdődtek a leárazások és az első, eszelős vásárlói rohamok is levonultak. Utánajártunk, hogy akik csak ezekben a napokban, valamivel konszolidáltabb körülmények között szeretnének kedvezményes áron beújítani néhány holmit, azoknak mely márkáknál, milyen cuccokat érdemes keresgélniük.

Szövetkabátokat gyakorlatilag az összes meglátogatott üzletben találtunk. Fazonok és méretetek tekintetében a legmeggyőzőbb felhozatallal a Zarában és a Mangoban találkoztunk, ahol jellemzően 12 000-25 000 forintos áron vásárolhatunk szürke, fekete illetve camel színű szövetkabátokat. A maga kategóriájában ízléses, jó minőségű, fekete, pasztellszínű, illetve élénk színű pufikabátból a Benettonban és az Espritben válogathattok, nagyjából 20 000-30 000 forintos árfekvésben. A bőr és műbőr motorosdzsekik idén tavasszal is divatosak lesznek, így aki szeretne majd ilyet hordani, annak érdemes lehet most - némi előrelátással - olcsóbban, 10 000 forint körüli áron beszerezni egyet például a Stradivariusban vagy a Vero Modában.Basic kötöttáruból, alap- és szezonális trendszínekben egyaránt a Mangóban és a Zarában a legnagyobb a választék. Az egyszerű  pulóverek, garbók és kardigánok akár már 3000-4000 forint ellenében jöhetnek velünk haza. Vastagabb maxipulóvereket és kardigánokat - elsősorban szürke, fekete, illetve camel árnyalatokban és norvégmintás változatokban - a Promodban, a Stradivariusban és a Bershkában találtunk legnagyobb mennyiségben, mindenféle méretben, 4000-8000 forint körüli árakon. A Benettonban szintén rengeteg maxikardigán és pulóver várakozik még - köztük jó néhány mutatós, élénk színű, illetve mintás modell -, az előbbieknél magasabb árkategóriában, de az eredeti árnál olcsóbban, 10 000-20 000 forintért. Aki kötött ruhát vagy pulóverruhát szeretne vásárolni,  annak leginkább a Mangóban és a Promodban érdemes körülnéznie.  

Szűk szárú nadrágokból, farmer leggingsszekből a Bershkában és a Zara TRF osztályán a legbőségesebb a felhozatal, 4000-5000 forint körüli áraktól.  A répa fazonú nadrágok kedvelői viszont a Zara irodista szekciójában találhatják meg legnagyobb eséllyel a számításukat, ahol 6000-7000 forinttól kínálják ezeket a modelleket. Aki egyenes, vagy bő szárú szövetnadrágot keres, a Mangóba és a Promodba mindenképp ugorjon be, hiszen akár 10 000 forint alatt is találhat az elképzelésének megfelelő darabot. Farmernadrágokból szintén a Mangóban, valamint a Zarában találtunk meggyőző és egyelőre nem mérethiányos választékot, 7000-15 000 forintos árfekvésben.Szövetszoknyákból, szövetruhákból a Zarában, a Benettonban és a Mangóban láttuk a legcsinosabb modelleket, jellemzően 7 000-20 000 forint közötti árakon. Aki miniszoknyát vagy sortot vásárolna, annak viszont első körben szintén a Zarát, valamint a Stradivariust javasolnánk, hiszen ezekben az üzletekben már 3000 forinttól kínálnak egészen kellemes darabokat.

Alkalmi cuccokból volt a legszegényesebb az árukészlet szinte az összes üzletben, ahol jártunk, ami persze nem meglepő így, az ünnepek után. Akinek viszont mégiscsak most lenne szüksége ilyen holmira, az csipkés ruhákat, blúzokat és szoknyákat a Promodban talál elfogadható választékban 4000-8000 forinttól, csillogó, aranyfényű ruhákat, felsőket a Mangóban 7000-14 000 forint körül, lágy esésű és/vagy áttetsző blúzokat pedig a Zarában 4000-6000 forinttól. Aki nagyobb méretű alkalmi ruhát vagy felsőrészt keres, térjen be a H&M-be, hiszen ott ezeket árazták le, többségében 3000-5000 forintra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés