free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szettek teltebb csajoknak

Borsa, Stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, ruha, szettek, telt, testalkat 38 hozzászólás

Te is teltebb formákkal rendelkezel? Nehezen találsz magadra testhezálló ruhákat? Mi adunk pár öltet, mert szerencsére van miből válogatni. Szettek, telt formákra.

Ha abból indulunk ki, hogy az ideális testalkat a homokóra típus, ez az elfogadott és ezt tartják arányosnak, akkor ehhez képest igen sokan vannak, akik ettől eltérő, azaz nem ideális testalkattal rendelkeznek - nálunk csak ilyenek vannak. Ez persze nem jelenti azt, hogy akinek nincs optimális alkata, az nem tud csinosan, testalkat típusának megfelelően, előnyös testrészeit hangsúlyozva felöltözni. Szó sincs róla, mindenkinél lehetséges ez, persze figyelni kell, hogy a hátrányos vonalakat ne erősítsük, hangsúlyozzuk. Van, akinél a fenék, a láb, a hát, a kar, a pocak, vagy mindez együtt jelent problémát az öltözködésnél, mert esetleg több jutott belőle. Mi most még inkább igyekszünk rácáfolni arra, hogy a duci csajok nem öltözködhetnek csinosan. Egy dolgot tartottunk szem előtt, mégpedig azt, hogy a vízszintes osztású szetteket (inkább a függőleges vonalvezetést kövessék), valamint a fényesebb, vékonyabb, világos ruhadarabokat kerültük.

A teltebb kifejezés sok mindent hordoz magában. Érthetjük a telt homokóra (nagyobb mellel és fenékkel, de van dereka) rendelkezőkre, a körte formájúakra (akiknél a csípő szélesebb) és az alma típusra, aki mindenhol gömbölyűbb. A mi modellünk egyértelműen a teltebb homokóra típus, neki segíttettünk csinosan felöltözni, és reméljük ezzel nektek is jó példát tudunk mutatni.

A városi stewardess

Első ránézésre sokan gondolhatnák, hogy ez az összeállítás kizárólag a vékony lányokon áll jól, de itt az ellenpélda: nem kell bő, zsákruhákat hordania annak, akinek van némi feleslege, az ilyen cuccokat is lehet úgy viselni, hogy az előnyös tulajdonságokat hangsúlyozzuk ki. Csalni a következőképpen lehet: az ilyen szűk szerelések alá simán felvehető az úgynevezett leszorítós-kompressziós harisnya, amivel feszesebb és formásabb hatást lehet elérni, ráadásul a rávett ruhákat is könnyebben tudjuk viselni. 

Cipő - Alberto Zago, sál - Furla, szoknya, póló, karkötő - Tatuum


Nézd meg a teltebb csajoknak ajánlott szetteket!

A kék farmer és a piros póló egy sportosabb vonalat képvisel, de magas platform szandállal és a selyemsállal enyhíthetünk ezen a hatáson, így nőies lett a végeredmény. A nagyobb mellel rendelkező csajok gombolják mélyen az ilyen típusú pólókat, és tegyenek a nyakukba egy decensen megkötött sálat; egy ilyen szereléshez pont elég egy darab karkötő kiegészítőként.

Az elegánsabb

Ha elegánsan szeretnénk megjelenni, ez a sötétkék blézer - amely ugyanolyan anyagból készült a rakott szoknyával - az egyik legjobb választás lehet. A szürkés sötétkékes árnyalatok most nagyon divatosak, a húsosabb lányoknak igen előnyös ez a szín. Nem árt, ha a sötétkék mint szín, a hozzáillő nyaklánc köveiben is visszaköszön. Ha már nyaklánc: a hosszabb nyakláncok viselése előnyössé teheti az összeállítást, bátran ajánljuk, mert nyújtja a felsőtestet - igen, azt mondtuk, hogy idén a karkötő a divat, de okosan és tudatosan öltözködünk, ugye-ugye??!

Cipő - Alberto Zago, táska - Buffalo, nyaklánc - Furla, szoknya, blézer, felső, sál - TatuumMivel a szoknya 'A' vonalú, elvezeti a tekintetet, elveszi a figyelmet a kicsit formásabb hátsókról. Ha hozzá egy hosszított fazonú blézert választunk - a képen a rövid és hosszú állású zakók közötti átmenetet képviselő darab látszik -, annak sötét színe, szűkített hosszanti fazonja slankítja, csinosabbá teszi az összképet. Ha kék a kosztüm, a lábakat nem árt sötétkék platform szandálba bújtatni. Ha a szürke sállal túl komornak találnánk az összképet, egy mályvaszínű sállal feldobhatjuk a szettet.

A farmerockos

Egy hosszított fazonú felső megfelelően takar, és mégis hosszítja a felsőtestet - a mi esetünkben ez most egy világos farmering (szőkéknek a legjobb színválasztás). Ha már leggingset választunk hozzá - miért ne, hiszen az ing ápol és eltakar, és ez áll a legjobban hozzá -, ügyeljünk, hogy kizárólag fekete színű és matt hatású legyen.

Napszemüveg - Furla, leggings, farmering, sál, cipő - NextNa, és a magas sarkú cipő. Ha sportos szettet szerettünk volna, nyilván egy vászoncipős megoldásban gondolkodtunk volna, de mi optikailag nyújtani akartunk modellünk alkatán, ezért választottunk ehhez a szetthez magas sarkút. Kiegészítőként elég egy sál és egy napszemüveg.

A bulis  

A vadóc nőci! A fekete szín nem csak, hogy örök divat, de hálás is; ettől függetlenül ennél a szettnél is jól jön egy kompressziós harisnya, ami laposabbá teszi a hasat. Akinek ez túl merész, vegyen fel hozzá egy harsány színű kardigánt, amit ne vastag derékövvel fogjon össze, hanem laza, a kardigán anyagával megegyező övvel, így nem fog kidudorodni az, amit nem is szeretnénk, hogy kidudorodjon.

Nyaklánc, karkötő, ruha - Tatuum, cipő - sajátMi a merészebb, kardigán nélküli változatot mutatjuk, ami tavaszi estéken nyugodtan felvehető egy kicsípősebb buliba. A nyaklánc és a karkötő csak erőteljesebbé teszi a megjelenésünket, a magas sarkú pedig kötelező. Aki így viseli ezt a ruhát legyen tudatában annak, hogy a tekintetek nem kerülik majd el őt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés