free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ízléses, térd fölé érő csizma

Borsa         Címkék: csizma, divat, kirakat, lista 15 hozzászólás

A térd fölé érő csizma idén télen várhatóan eszelősen nagy divat lesz, érdemes tehát elkezdeni barátkozni vele. Következzen öt ízléses darab!

Az aktuális őszi-téli szezon lábbelidivatjának maghatározó darabja a térd fölé érő csizma. Az ilyen típusú csizmákat sokan alapvetően közönségesnek tartják, azonban ettől az elkövetkezendő hónapokban érdemes lesz megpróbálni elvonatkoztatni. Térd fölé érő csizmából is léteznek ugyanis kifejezetten ízléses változatok. Rögtön mutatunk is ötöt.


Lapos – Vagabond

Aki a legminimálisabb mértékben sem szeretné a frivolság látszatát kelteni, válasszon lapos talpú verziót! Ez a sima, fekete csizma megfelelő viselet hétköznapokra, skinny nadrággal vagy akár sorttal, miniszoknyával kombinálva. Praktikus és kényelmes holmi.

Telitalpú – Alisha (Humanic)

Visszafogott, pasztelles színárnyalatával, egyszerű vonalvezetésével és teli talpával szintén nem épp hivalkodó darab ez a szarvasbőr csizma. Szűk szárú farmernadrággal vagy jeggingsszel és etnós hatású ruhadarabokkal mutat a legjobban.


Barna – Zara

Aki mindenképp magas sarkú csizmát szeretne, viszont messzire el akarja kerülni a dominás hatást, az ahhoz a megoldáshoz is folyamodhat, hogy fekete helyett világosabb színű, például barna modellt választ. Idén trendi a szürke-barna színpárosítás, ezért a barna csizmát kombináljuk nyugodtan szürke ruhadarabokkal is!
Masnis – Pura Lopez

A képen látható lábbeli a legjobb bizonyíték arra, hogy még fekete színben, tűsarokkal és térd fölé érő szárral is lehet ízléses egy csizma. Minőségi anyagának, vonalvezetésének, varrásának és a hátulján található masnis díszítésnek köszönhetően ugyanis a legkevésbé sem útszéli, annál inkább bájos, nőies összhatást kelt. Bátran viselhetjük hétköznapokon, akár munkahelyre is.Extra magas – Buffalo

Utolsó választottunk áll talán a legközelebb ahhoz a közhelyes képhez, mely az ilyen típusú lábbelikkel kapcsolatban él a köztudatban: fekete, platformtalpú, extra magas sarkú, passzentosan simul a lábra és jóval térd fölé ér. (Épp csak nem lakkból készült, hanem nubukbőrből.) Mégis van keresnivalója ezen a listán, ugyanis, bár hétköznapokra nyilván nem  ajánlható, viszont elegánsabb ruhadarabokkal kombinálva, alkalmi viseletként abszolút megállja a helyét.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés