free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk térdig érő csizmában

Borsa         Címkék: csizma.ősz, divat, ilyenekvagyunk, kirakat 40 hozzászólás

Az aktuális őszi-téli szezon lábbelidivatjának maghatározó darabja a térd fölé és térdig érő csizma. El is kezdtük viselni. Az utcán láttuk, hogyan.

Az idei őszi/téli szezonban elárasztjuk majd az utcát a különböző típusú térd fölé és térdig érő csizmákkal. Egy mai listában megmutattuk, hogy ha mi arra adnánk a fejünket, hogy ilyen csizmát vásároljuk, az alábbi listában gondolkodnánk. A térd fölé és a térdig érő csizmával nagyot bukhatunk, főleg 160 cm alatti. Persze nem csak a magasság az, ami elronthat egy ilyen csizmás kandúros szettet.A képen látható lány arányai megengedik, hogy a bevezetőben említett és a címben is felvonultatott térdig érő csizmát viseljen. Bár a képen lecsúszott, rogyasztott formában látható, mit sem ront az összképen. Ez az eklektikus vagány szett igazi városi szerkó, amiben a szürke szín dominál. A felső világos szürke és fekete csíkjai feldobják a lány egész megjelenését, a sűrűbb csíkozású, lazán a lány nyakára tekert sál pedig megbolondítja, mókássá, ugyanakkor mégis csajossá teszi a megjelenést. Korábban már volt szó arról, hogy vigyázni kell az eltérő csíkozású ruhadarabokkal, de a képen látható, hogy ennek a csinos hosszú hajú lánynak sikerült. Harmonikus, városi, ugyanakkor a megszokottól eltérő összeállítás ez, ami nagy valószínűség szerint önazonos is a lánnyal - nekünk legalábbis ez a benyomásunk a kép láttán.
Semmi, de az égvilágon semmi sem stimmel ezen a leányon. Tessék, megint egy eklatáns példa arra, hogy nem elég, ha valakinek trendi cuccai vannak, ha nem tudja viselni, ha nem tudja azokat megfelelően ötvözni és kiegészíteni, nos, akkor valami hasonló lesz a végeredmény. Remek csizma, remek kabát, amihez a nagy valószínűség szerint harisnyaszerű leggings - ami úgy tűnik, nagy is viselőjére, hiszen ráncolódik - ebben az összeállításban nem igazán passzol. A fekete, hosszú szabású felső sem tetszik, de ha már felvette, minek törte meg azt ezzel a harmadik szürke színű kardigánnal. Teljesen felesleges volt: egy hosszú felsőhöz nem viselünk passzos kardigánt. Nem így. Megint csak  kevesebb több elvét követtük volna, annál is inkább, mert egy ilyen hangsúlyos csizmához egyébként sem kell annyit variálni.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés