free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: natúr szempillaspirál

Borsa         Címkék: cucckereső, natúr, organikus, púder, szempillaspirál 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal természetes alapanyagú szemspirál után kutattunk.

Manapság majd’ minden kozmetikumnak létezik már javarészt- vagy akár teljes egészében természetes alapanyagokból készült változata, így a sminkszereknek is. Ezúttal azoknak szeretnénk segíteni, akik szívesen használnának ilyen típusú szempillaspirált, de bizonytalanok, hogy mely terméket válasszák.

Annamarie Börlind Caring Color: 2910 forint (Bio família)
The Body Shop Big and Curvy: 4995 forint (Net Body Shop)
Dr. Hauschka: 4150 forint (Biobarlang)
A német Annemarie Börlind Caring Color szempillaspiráljának meghatározó alkotóelemei a méhviasz és a jojobaolaj. Ezt a natúrkozmetikumot kontaktlencse-viselők is bátran használhatják. Könnyű, hétköznapi sminkek készítéséhez ideális.

Az úgynevezett drámai hatású szempillák híveinek a Body Shop Big and Curvy spirálját ajánljuk. Hatékonyságát tekintve ez a termék abszolút felveszi a versenyt a drogériákban kapható "csodaspirálok" döntő többségével, az összetevői viszont természetesebbek és kíméletesebbek.

Különösen érzékeny szeműek számára jó választás lehet a Dr. Hauschka szempillaspirál. A termék nem csupán, hogy nem árt, de még használ is a szempilláknak és a szemkörnyéknek. A benne található természetes olajok, viaszok, illetve a neemlevél erősítik és ápolják a pillákat, a fekete tea és a szemvidító fű pedig nyugtatja a szemkörnyéket.


Logona Natural: 2795 forint (Biofamília)
Miessence: 5800 forint (One Group)
Zuii Organic Floral: 4785 forint (Bio-Smink)
A gyenge, rövid, töredezésre hajlamos pillákkal rendelkezőknek a  Logona natúr spirálját érdemes beszerezniük. A kizárólag természetes, ellenőrzött biogazdálkodásból származó anyagokat tartalmazó termék volumennövelő, hosszító hatással bír, miközben megóvja a pillákat  töredezéstől.

Akik sűrű, egészséges, de inkább természetes küllemű, mintsem drámai pillákat szeretnének festeni, azoknak a Miessence szemspirálja lehet a legmegfelelőbb választás. A festék méhviaszt, shea vajat és jojobaolajat is tartalmaz, színét pedig természetes ásványi pigmentek adják.

Az ausztrál Zuii Organic Floral szempillaspirálja azoknak lesz leginkább barátja, akiknek alapvetően hosszú, viszont nem elég sűrű szempilláik vannak, ennek  terméknek ugyanis legfőbb - szemmel látható - erőssége a dúsító hatás. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotóelemek, növényi kivonatok valamint olajok találhatók benne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés