free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Testfunkciókat mérő eszközök otthonra

Borsa         Címkék: kütyük, púder, test 0 hozzászólás

Találtunk öt izgalmas szerkezetet, bár nem túl olcsón, amelyeknek komoly hasznát vehetjük. Segítségükkel ellenőrizhetjük az agyhullámainkat, a testünk zsírszázalékát, de még a csontjaink súlyát is.

Mit szólnátok, ha lenne olyan szerkezet a birtokotokban, amely ellenőrzi az anyagcserétek működését és EEG hullámok segítségével az agyműködéseteket? Elképesztő, de léteznek ilyen cuccok. 

Az első kütyü Garmin Forerunner 110 névre hallgat, úgy néz ki, mint egy egyszerű, műanyag karóra. Ehhez képest talán a legbonyolultabb szerkezet, hiszen még a felettünk kerengő műholdakkal is tud kommunikálni. A feladata, hogy meghatározza, viselője mennyi idő alatt jut el A pontból B-be. Úgy működik mint a GPS, gyakorlatilag az is, csak éppen gyalogosan, bringán, de akár ugrálva is használható. 

A második szerkentyű egy fejpánt amit, ha elalvás előtt felveszel, reggel ellenőrizheted, hogy milyen volt az éjszakád, mennyit aludtál. Az izgalmas és részletes információk mellett, akkor ébreszt, amikor az agyad a legmegfelelőbb állapotban van ahhoz, hogy felébredjen. Egyébként, másfél órás periódusokban lehet a legpihentetőbben aludni, tehát valahányszor másfél órát kell aludnunk, hogy frissek legyen az agyunk, ugyanis ilyen hosszú periódusokban változnak a különböző alvási szakaszok. 
A harmadik egy igazán fitt darab, azt mutatja meg, amit sosem láthatunk szabad szemmel hiába formáljuk, eddzük a testünket már évek óta. Konkrétan megmondja, hogy mekkora testzsír százalékunk, a csontjaink súlya, az anyagcserénk, milyen gyors, és még azt is, hogy elég hidratált-e a testünk, tehát ittunk-e elég folyadékot.

A negyedik szerkentyű a GoWear Fit névre hallgató eszköz, amely pontosan megmutatja, hogy edzés közben - futás - milyen hamar gyorsulunk, mekkora sebességre és azt is, hogy mennyi a hőmérsékletünk. Ezt a három adatot felhasználva a szuper kis kütyünk megmondja, mennyi kalóriát égettünk el edzés, séta, szex alatt.

Az utolsó kis fityegő a Philips terméke, amit elég, ha beakasztunk a nyakunkba, megméri a gyorsulásunkat, és egy weboldallal kommunikálva meg tudja mondani - természetesen előzetes adatok bevitele után -, hogy mennyire vagy aktív éppen, illetve megállapítja, hogy milyen tendenciákat kell követnünk, hogy elérjük azt a fittségi fokozatot, amit megadtunk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés