free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eltorzított testek, testi rekordok

Borsa         Címkék: bizarr, köröm, piercing, rekord, test 4 hozzászólás

A test extrém deformálása és díszítése nem modernkori találmány, az eredmény mégis hátborzongató. Bizarr piercingek, óriásmellek és gigakörmök következnek.

A legtöbb ember általában nem elégedett azzal, amit annak idején "osztottak" neki, de idővel képes elfogadni a testét, esetleg valamennyi szépészeti beavatkozással letudja a dolgot. Olyan emberek következnek, akik itt nem tudtak megállni.

A brazil származású Elaine Davidson testét összesen 6002 darab percing díszíti, és még szeretne néhányat. A jelenleg Skóciában élő nő a testékszerei közül elég sokat visel az arcán, a fülén és a nyelvében. Arról nem nyilatkozott, hogy mi történik, ha erős mágnes közelébe kerül. Hasonlóan jól bírhatja a fájdalmat az új-zélandi Lucky Diamond Rich is. Miután megunta tetoválásait, az egész testét fekete tintával boríttatta, nem maradt ki a szemhéja, a lábujjai közötti bőrfelület és a fülkagylója sem.

www.focusedonlight.com

Az emberi hiúság és hülyeség kitűnő példája Cathie Jung, aki a világ legkarcsúbb derekát mondhatja a magáénak. Akármilyen hihetetlen, nem operáltatta ki egyetlen bordáját sem, viszont 40 éves korától napi 12-24 órán át fűzőt hord, hogy megtestesítse a viktoriánus nőideált. Körülbelül 10 év alatt 38 centiméteresre csökkentette a derékbőségét.

www.patablog.it

A texasi Sheyla Hershey-nek viszont nincs meg minden bordája, és 28 plasztikai műtéte közül 9 a melle megnagyobbítását célozta. Hiába figyelmeztették az orvosok, hogy 5- 5 liter szilikonnal feldúsított mellei megterhelést jelenthetnek a hátizmainak. 


http://mpelembe.blogware.com

Lee Redmond nem módosította a testét, egyszerűen hagyta 8,6 méteresre megnőni a körmeit. Pontosan harminc évig hanyagolta a manikűrt, tavaly egy balesetben azonban elvesztette a gyomorforgató képződményeit.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés