free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 letesztelt kézkrém

Kádas Andi         Címkék: kézkrém, lista, púder 24 hozzászólás

A kézkrémek a nyári hónapokban is jól jöhetnek, ezért leteszteltünk néhány népszerű márkát. Ötös lista következik.

Ugyan a bőrünk nyáron általában kevésbé szárad ki, mint a téli, szeles hónapokban, a kezünk azonban ilyenkor is nagy igénybevételnek van kitéve, és szüksége lehet a hidratálásra. Szokás a kézkrémeket az alapján összehasonlítani, hogy milyen gyorsan szívódnak fel, azonban elsősorban inkább azt a kérdést kell feltennünk magunknak, mi a célunk a krém használatával: a kezünk gyors hidratálása vagy a hosszan tartó puhaság elérése. Az alábbi öt krém között találunk megoldást mindkettőre.

Nivea Pure & Natural kézápoló

A Nivea krémei általában arról "híresek", hogy nagyon zsírosak és nehezen szívódnak fel, ezzel szemben a legújabb Pure & Natural kézkrém a tartós hatás helyett inkább a gyorsaságra törekszik. Irodai munkát végzők számára például kifejezetten ajánljuk, a krém valóban gyorsan felszívódik, arra azonban nem adnánk garanciát, hogy a hidratálás az egész napon át kitart. A krém 95 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, aloé verát, argán olajat és bogáncsot.

Garnier Intenzív Hidratálás Regeneráló kézápoló

A krémet kifejezetten száraz és repedezett bőrűek számára fejlesztették ki, ezért egyik előnye, hogy nem kell naponta többször használni, elég, ha egyszer (reggel) bekenjük vele magunkat, a hatása később is érezhető. A legtöbbünknek azonban a nyári mindennapokban nincs szüksége intenzív hidratálásra, ezért a Garnier krémét inkább a nyaraláshoz ajánljuk, ahol a szél, a víz vagy a homok kikezdheti a bőrünket. Plusz előnye azonban, hogy férfiismerőseink ezt jelölték meg, mint a számukra legszimpatikusabb illatot az 5 közül.

Dr. Organic Manuka Honey Hand & Nail Cream

A Dr. Organic mézes krémje mindkét területen elég jól szerepelt, gyorsan felszívódott, ugyanakkor elég sokáig érezhető volt a hatása, a bőrünk órákig puha maradt még kézmosások után is. Szinte kizárólag természetes alapanyagokból készül, a mézen kívül aloé verát, olivaolajat, napraforgó olajat és propoliszt tartalmaz. Egyedül az illatával nem vagyunk teljesen kibékülve, nekünk egy kicsit túl mézes és édes ahhoz, hogy az egész nap folyamán ezt érezzük.

Neutrogena Deep Moisture Hand Cream

Ahogyan a nevében is benne van, a Neutrogena krémje inkább a hosszan tartó, mély hidratálást helyezi előtérbe. Három különböző vajat tartalmaz: sheavajat, kakaóvajat és mangóvajat, ez persze egyúttal azt is jelenti, hogy csak olyan alkalmakkor használható, amikor van időnk megvárni, amíg a krém beszívódik a bőrbe, ez ugyanis tényleg hosszú percekig tarthat. Ha reggelente rá tudjuk áldozni azonban ezt a néhány percet a kezeinkre, akkor a krém tényleg sokáig hat, többszöri kézmosással sem jön le, ráadásul az illata is mennyei.

Atrix Soft Protection Cream

Az Atrix az egyik legkedveltebb kézkrém az alacsonyabb árkategóriás termékek között, mi is csak ajánlani tudjuk. Az Atrix Soft egy nagyon könnyű állagú, vizes alapú krém, ami pillanatok alatt felszívódik és egyáltalán nem érezhető a bőrön, azonban ha a kezeinket nagyon igénybe vevő munkát végzünk, akkor naponta többször is meg kell ismételnünk a krémezést. Többet nem tudunk elmondani róla, ez egy egyszerű, klasszikusnak számító krém, amit nem hangzatos szavakkal reklámoznak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés