free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha bevág a nadrág: speciális bugyi a megoldás

Borsa         Címkék: bugyi, tárgy, tevepata 30 hozzászólás

Nem csak kényelmetlen, de furcsa látványt is nyújt, ha túlságosan bevág a nadrág a puncinknál. Bemutatunk egy alsóneműt, ami eltünteti: speciális bugyi tevepata ellen.

Téged zavar a tevepata látványa? Tudod, amikor bevág a nadrág. Ha nem olyan durva és húsos, akkor is zavar? Borsaszerkesztőt hidegen hagyja a tevepata, és valószínűleg ezzel legtöbb olvasónk is így van. Néhány éve azonban a bulvársajtó - nyilván nem volt mit lehozni - olyan lesifotókat kezdett el közölni, ahol hírességek szeméremdombját jól látható mélyedés választja el egymástól, ezzel jellegzetes tevepata formává alakítva azt.

Nos, nem szeretnénk ezen nagyon csámcsogni, de tisztában vagyunk azzal, hogy pont a média nyomására sok embert zavarhat a fent leírt forma látványa, a nadrág bevágása, éppen ezért adunk hírt egy tevepatát megszüntető bugyiról - a hírnek bicikliző nőtársaink is örülnek majd.
Találtunk ugyanis egy bugyit, amelynek Y-részébe egy olyan anyagot applikáltak, ami megakadályozza, hogy egy  túlságosan szűk nadrág varrása miatt a nagy szeméremajkak kidudorodjanak. A bugyi kapható tangában és alap fazonban is. Állítólag nagyon jó szolgálatot tesz biciklizés közben is, ugyanis a nyereg nem tudja feltörni az alfelünket, amit mi bringások, tudjuk, hogy mennyire kényelmetlen, kellemetlen. Ha nem is amiatt, hogy elrejtsük tevepatáinkat, de a kényelem, a komfortérzet miatt lehet, hogy beszerzünk pár ilyen bugyit.

Ha ezek a basic bugyogók valamiért mégsem felelnének meg, akkor lehet vásárolni egy külön betétet  is, ami betéve az alsóneműbe még inkább megakadályozza, hogy tevepatáinkra ujjal mutogassanak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés