free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Thierry Henry, aki keményen fizetett exfeleségének

Borsa         Címkék: foci, focivébé, thierryhenry 0 hozzászólás

Thierry Henry sosem kapott Aranylabdát, viszont elég sok lelépőt fizetett exfeleségének. A nap pasija: Thierry Henry, a francia válogatott focistája.

Thierry Henry 1977. augusztus 17-én született Franciaországban, jelenleg az FC Barcelona csapatának és a francia válogatottnak a tagja. Alig ötévesen kezdte a labdarúgást, gólkirály volt 2002-ben, 2004-ben, 2005-ben és 2006-ban. A 2004-ben és a 2005-ben az Európai aranycipőt is ő kapta és bár az Aranylabda-szavazásokon is szép helyezéseket ért el, sosem sikerült megkapnia.


 
2003-ban feleségül vette Nicole Merryt, 2005-ben  megszületett kislányuk, Tea, 2007-ben pedig elváltak. A futballista állítólag tízmillió fontot fizetett az exnejének a váláskor, ennyi pénzt még egyetlen focista sem fizetett búcsúzóul. Thierry azóta igencsak óvja magánéletét a sajtótól. 2008-óta egy fiatal bosnyák lánnyal, Andrea Rajacic, randizik, aki egy jól ismert plasztikai sebész gyermeke. A nő állítólag jó hatással van a focistára: amióta együtt vannak Thierrynek jobban megy a játék és láthatóan boldog. A madarak azt csiripelik, hogy még idén összeházasodik a pár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés