free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dzsigolóból sorozatsztár

Borsa         Címkék: dzsigoló, kishír, kultúrtripp, thomasjane 1 hozzászólás

Férfiaknak és nőknek egyaránt árulta a testét Thomas Jane, mielőtt TV-sztár lett volna. A Hung: Neki áll a zászló című sorozatban szintén dzsigolót alakít.

Nem minden hollywoodi sztár kapta ezüsttálcán a sikereket, sokaknak keményen meg kellett dolgozni érte, Thomas Jane azonban kevésbé szokványos módon vészelte át a kezdeti nehéz éveket, sorozatbeli karakteréhez hasonlóan ő is dzsigoló volt. A 42 éves színész, a Hung: Neki áll a zászló sztárja a Los Angeles Times-nak mesélt zavaros múltjáról és fiatalkori útkereséséről. "Szinte gyerekként kerültem Los Angelesbe, nem volt hol laknom, nem volt pénzem, a kocsimban aludtam. Még csak 18 voltam. Minden további nélkül lementem a Santa Monica Boulevard-ra és hagytam, hogy egy férfi meghívjon egy szendvicsre, ha érted mire gondolok..." Jane nem szégyelli a múltját, szexuális identitáskeresésének tudja be ezeket az éveket, amikor nyitott volt gyakorlatilag bármire."Heteroszexuális vagyok, ez van a DNS-embe kódolva, de amikor fiatal művészként megérkeztem Los Angeles-be, úgy éreztem, ki kell próbálnom dolgokat, amiket otthon, Marylandben nem próbálhattam volna ki."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés