free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tiltólistás férfi

Borsa         Címkék: férfi, lista, púder, tabu 5 hozzászólás

Bemutatjuk azt az 5 férfit, akiket tilos megközelíteni, mert olyan kapcsolati viszonyunk van vele, hogy az eleve ellehetetleníti. Tiltott férfiak.

Minden nő életében jönnek-mennek a férfiak, de vannak olyanok, akiktől óvakodni kell - legalábbis szerelmi vonalon. Ezekhez a tiltólistás férfiakhoz olyan kapcsolat köt bennünket, ami miatt lehetetlen, hogy bármi komolyabb is kialakulhasson. Mivel nem árt óvakodni a komplikációktól, ezért most megmutatjuk azt az 5 pasit, akikkel soha, semmilyen körülmények között nem keveredhetünk össze!

A főnökünkkel

Egy felmérés szerint tíz emberből négy a munkahelyén ismeri meg leendő hitvesét, aki a főnöke. Az idáig vezető út hosszú és göröngyös, ráadásul sokszor nem is a szerelem motiválja az embert a főnökkel való szexre. A hierarchikus romantikák mögött ki tudja mi áll, az biztos, hogy érdemes óvatosan kezelnünk azt a szitut, amikor már egymás karjaiba omoltunk. Persze a legjobb - sokszor a legnehezebb - betartani a szabályt: házinyúlra nem lövünk! Ha savanyodik a románc, könnyen munka nélkül maradhatunk.


A barátnőnk exével

Nem számít, hogy mennyire vagyunk magányosak, nem számít, hogy milyen régen szakított a barátnőnk a volt pasijával, ő minden esetben tabu! Nem számít, hogy megkérdezzük-e, megbeszéljük-e a barátnőnkkel, mivel szeret minket, nem fogja azt mondani, hogy szállj le róla, pedig a szívén tuti csavartunk egyet. Ilyenkor semmi másra ne koncentráljunk, mint arra, hogy abban az esetben, ha egy volt barátunkra - akihez nagyon gyengéd érzelmek fűztek - rácuppanna a barátnőnk, mi hogyan reagálnánk. Együttérzés, ennyi.


A legjobb barátunkkal

Két ember között, akik barátok. könnyen megeshet, hogy az érzelmeik túlburjánzanak. Ha belemegyünk, hogy a barátunkkal kavarjunk, számoljunk a lehetőséggel, hogy a szakítást követően a barátság is befulladhat - legalábbis egy időre. Ezekben a szituációkban az ember legalantasabb tulajdonságai kerülnek felszínre, lelki terror formájában. Sokszor észre sem vesszük, hogy már nyakig benne vagyunk, valójában járunk, csak épp nem élünk nemi életet. Eldönthetetlen a kérdés, hogy lehet-e barátságból szerelem. Inkább ne próbálkozzunk!


A szüleink legjobb barátjával

Az apakomplexus, ha nem ezzel a pejoratív jelzővel fejezzük ki, sokunkban megvan. A vágy egy férfi után, akire felnézhetünk, aki erős, aki mellett nők lehetünk, hátradőlhetünk - sok nő álma és ezt legtöbbször a nálunk idősebb férfiakban látjuk ezt meg. Ez még rendben is van, viszont semmi esetre se válasszunk érett pasit a szüleink társaságából! Gondoljunk bele, ha már régi a barátság lehet, hogy látott minket kislányként a medencében pancsolni, most meg lefeküdnénk vele. És közben nem villanna be, hogy hétvégén a szüleinkkel grilleznek?


A tanárunkkal

A tanárunkkal kavarni majdnem olyan szitu, mint a főnökkel való szexelés. Annyiban lehet kínosabb a helyzet, hogy vétünk az általános oktatási szabályok ellen, és könnyen kirúghatnak az intézetből, imádott tanárunkkal együtt. Ráadásul gondoljunk bele abba, hogy minden jó osztályzatnál felmerülhet bennünk a kétség, hogy vajon tényleg a tudásunkat értékelte-e vagy esetleg az elmúlt éjszaka buja emlékképei késztették arra, hogy elismerje a dolgozatunkat? Kockázatos vállalkozás, inkább ne hajtsunk rá az oktatóinkra, bármennyire is kívánatos az agyuk!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés