free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tipp ráncok ellen

Borsa         Címkék: lista, púder, ránc, tippek 2 hozzászólás

Az első szarkalábak felfedezése szinte minden nőben sikítófrászt generál. Bár az öregedés természetes folyat, nem mindegy, hogy miként megy végbe. Itt egy izmos lista, hogy mi legyen, hogy ne ráncosodjunk nagyon.

A bőrünknek talán még több odafigyelés kell ahhoz, hogy fitt maradjon, mint az izmainknak. Nap mint nap törődni kell vele, nem szabad a végtelenségig kihasználni és olyan hatásoknak kitenni, amelyek kifejezetten károsak neki. A méreginjekciók, az anti-akármilyen krémek, a plasztikai sebész helyett, használjuk inkább az eszünket! Íme az öt legfontosabb dolog, amit muszáj betartanunk, ha bőrünk rugalmasságáról, puhaságáról, simaságáról és természetesen ránctalanságáról van szó.

Cigaretta

Az első és legfontosabb - és nem csak a bőrünk védelmében -, hogy ne dohányozzunk! Tisztában vagyunk vele, hogy a cigarettázás milyen betegségeket válthat ki, viszont gondoljunk arra is, hogy a dohányos nők bőre sokkal szárazabb, hamarabb ráncosodik, ráadásul büdös is. Mondjuk, ez utóbbi nem öregít. A cigarettát, mint egy szívószálat bekapjuk, csücsörítünk, és máris kész vannak a száj körüli ráncok. Szívószálat se használjunk, mert a gyakori szívogatás is ráncossá tesz, legalábbis a száj környékét.

Mértéktartás

Se sokat, se keveset! Ez egy életre szóló, mindenre kiterjedő tanács, tehát vonatkozik az alvásra is. Mindig igyekezzünk eleget aludni, de soha ne túl sokat. Akik alvászavarral küzdenek, esetleg túlhajtják magukat sokkal korábban öregszenek, ráncosodnak, mint azok, akik figyelmet fordítanak arra, hogy átlagosan meg legyen az a napi nyolc óra alvás. A kemény fizikai munkát is kerüljük, mert az erőlködés kiül, majd megül az arcon. Bebizonyították, hogy azok a nők, akik heti szinten több mint négy órát, kőkemény fizikai munkával töltenek korábban, erőteljesebben ráncosodnak.

Kötelező napszemüveg

Ha egy kicsit is hunyoroghatnékunk támadna, mert erős a fény, akkor viseljünk napszemüveget. Bátran, ne foglalkozzunk másokkal, szóval még kkor is, ha zárt téren, de erős fényben vagyunk. A napszemüveg nem csak a szemedet védi, de segít abbahagyni a hunyorgást, így sokkal kevesebb szarkaláb képződik a szem körül. Ha már fény, akkor télen-nyáron használjunk UV-szűrős arckrémet! Az életkor először az arcon, kézfejen, alkaron lévő foltokkal jelzi, hogy nem kevés. Védjük a bőrünket.

A kevesebb több!

Ne használjunk orrba-szájba alapozót, mert megül a kis ráncokban és olyan látszatot kelt, mintha apró, szövevényes háló futná át az arcunk bőrén, és előbb-utóbb tényleg szottyadt lesz a bőr. Figyeljétek meg, hogy akik csak minimálisan sminkelnek, sokkal fiatalabbnak látszanak, mint azok, akik állandóan le van vakolva. A szemceruzát is hasonlóan ritkán, csak alkalmanként használjuk, mert minden egyes húzással, nyújtjuk a bőrt, ami lassan megereszkedik és plöttyedt lesz.

Ágynemű

Még egy adalék: alváshoz - ha tehetjük - pihe-puha vagy szatén ágyneműt használjunk, mert ez nem töri a bőrünket. Heather Locklier egyszer azt mondta egy interjúban, hogy szépségének az egyik titka, hogy sima, szatén párnahuzatai vannak, így a lelazuló bőr, ami a párnához ér valami puhára tud simulni. Fontosnak tartja azt is, hogy ne az oldalunkon aludjunk - bár ez a legkényelmesebb alvópozíció -, de ha ez nem megy, legalább amikor megpróbálunk elaludni, azt háton tegyük. Mellkasunk, arcunk így nem gyűrődik, szemünk nem ráncosodik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés