free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tízéves a legújabb fitneszguru

Borsa         Címkék: edzés, egészség, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Egy tízéves kisfiú a legújabb fitnesz-sztár Amerikában. Hihetetlenül izmos testével próbálja ösztönözni kortársait a mozgásra.

A világ lakosságának általános elhízásával párhuzamosan egyre nagyobb a túlsúlyos gyerekek száma is, így azt gondolnánk, bármi, ami egészségesebb életmódra sarkallja a fiatalokat, csak jó lehet, a tízéves fitneszguru esete azonban megosztotta a szakembereket is. Egy mindössze tíz éves, amerikai kisfiút, CJ Senter-t mint Workout Kid-et ismerte meg a világ, aki kigyúrt testével arra próbálja ösztönözni kortársait, hogy sportoljanak rendszeresebben. A sok pozitív visszajelzés mellett azonban felmerült a testképzavar kérdése is, pszichológusok szerint CJ az lehet a kisgyerekek számára, mint a magazinokban látható modellek a felnőtt nők számára. Egy 11 éves kisfiú állítólag 5 kg-ot fogyott három hét alatt CJ gyakorlatait követve.CJ szülei egyébként mindenben támogatják fiukat, elmondásuk szerint nem a pénz motiválja őket, CJ maga választotta ezt az életformát, aminek az ötlete édesapja fejéből pattant ki: "Futball-edző vagyok, és egyre több fiatalt látok, akik évről-évre rosszabb formában vannak. Úgy gondoltam, egy gyerekre egy másik gyerek hathat a legjobban."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés