free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kettőnél több színben

Borsa         Címkék: barna, gumicsizma, ilyenekvagyunk, kirakat, színes 14 hozzászólás

Egy összeállításon belül kettőnél több színt variálni meglehetősen kockázatos. Nem tilos persze, de kizárólag csak akkor, ha jó érzékkel teszik.

Gyakran hangoztatott aranyszabály, hogy ugyanabban szettben lehetőleg kettőnél több színt ne viseljünk. Persze akinek van némi stílus- és színérzéke, nyugodtan eltérhet ettől, akinek viszont nincs, jobban teszi, ha inkább nem próbálkozik ilyesmivel...Barna, szürke, szürkéskék és fekete. Alanyunk négy (na jó, három és fél) színt válogatott be a szettjébe, mégsem lett belőle összevisszaság. Sőt! Az elemek közötti kapcsolatot a tónusok és a stílusbeli összekacsintások adják. A fekete szín ugyebár mindenhez megy: a sál, a táska és a csizma határozott keretet ad az összeállításnak. A szürke, bő pulóverhez megfelelő választás a szűk szárú, szürkéskék farmernadrág. A barna dzsekinek pedig a szürke-barna párosítás divatossága okán van helye a szettben, melynek hűvösségét is kellemesen megtöri meleg, natúr árnyalatával. Korrekt, hétköznapi szett.

A fehér, a fekete és a farmerkék elméletileg passzolnak egymáshoz, a szett azonban mégis diszharmonikus. Az ok első pillantásra felismerhető: felül túl sötét, alul túl világos. A keresztbe vetett, vékony pántos, fehér táska - mert a papírszatyortól elvonatkoztatunk, remélve, hogy az nem a szett otthonról hozott része - túl kevés ahhoz, hogy a felső és az alsó rész közti összhangot megteremtse. Hogy a fehér gumicsizma mennyiben mutatós darab, ízlés dolga.  Tény azonban, hogy ez a kabát egy fekete csizmával és táskával, vagy ami még jobb: ez a csizma egy világos, nem feltétlenül fehér, hanem akár élénk színű kabáttal már működne. Nagyon is.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés