free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A tökéletes férfitest

Borsa         Címkék: brit, felmérés, férfitest, púder, tökéletes 1 hozzászólás

A brit férfiak szerint Brad Pitt a legtökéletesebb arcú férfi híresség. A nőknek azonban már egészen más a véleményük...

A brit Myprotein nevű cég megszavaztatta, hogy mely férfi celebek, mely testrészeiből lehetne összeállítani a tökéletes férfitestet. A felmérésben részt vevő 1510 férfi többsége Brad Pitt arcát, Gerard Butler haját, Will Smith mellkasát, Hugh Jackman vállait, Vin Diesel karjait, Matthew McConaughey hasizmát és  Jonny Wilkinson (angol rögbijátékos) lábait "fogadná el" a legszívesebben.

http://images2.fanpop.com

Az 1204 női válaszadó szerint viszont a képzeletbeli mozaik-Adonisz Johnny Depp arcát, David Beckham haját, Daniel Craig mellkasát, Taylor Lautner vállait, Rafael Nadal karjait, Ryan Reynolds hasizmát és Frank Lampard lábait viselné. Mark Coxhead, a cég marketingigazgatója az eredményekre reagálva a sajtóban úgy nyilatkozott: egyáltalán nem meglepő, hogy míg a férfiak az erősebb fizikumot, az izmos, klasszikusan maszkulin férfitestet tartják ideálisnak, addig a nők a lágyabb, szikárabb alkatot részesítik előnyben.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés