free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Töltött csirkecombok

Borsa         Címkék: csirke, csirkecomb, hétfő, íz-i, napihoroszkóp 1 hozzászólás

A töltött csirke az unalmasan konvencionális ételek sorát szaporítja. Azonban, ha megbolondítjuk egy kicsit, különleges és ínyenc fogást kaphatunk.

Nemisbékának köszönjük a receptet, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy egy egyszerű, már-már unalmas vasárnapi ebédet hogyan lehet felturbózni úgy, mindenféle extra hozzávalók nélkül, hogy az mindenki elégedettségére szolgáljon. Hát, valahogy így.


Hozzávalók

4 egész csirkecomb
2 szelet kenyér
1 deci tej
1 tojás
3 dkg feta
15 dkg csirkemáj
1 pici fehérrépa
1 kávéskanál olaj
só, bors
0,5 deci sör
1 evőkanál Golden szirup


A kenyérszeleteket beáztatom a tejbe. A combok bőrét átvizsgálom, az oda nem illő maradványokat eltávolítom, és a hús meg a bőr közötti részt az ujjammal fellazítom, üreget alakítva így ki. A kenyereket kicsavarom, hozzáadom az apróra vágott májat, a tojást, a fetát és a reszelt fehérrépát, a kiskanál olajat, a feta miatt óvatosan sózom és borsozom.




A tölteléket a kialakított üregekbe töltöm. Fél deci sört elkeverek a sziruppal (aki nem allergiás a mézre, használhat helyette azt), a dobozban lévő maradék alkoholt átpasszolom az uramnak. A csirkecombokat olajozott sütőedénybe sorakoztatom, és a sör-szirup keverékével megkenegetem. 40 perc alatt 200 fokra előmelegített sütőben készre sül. Köretnek rizs, vagy sütőben sült krumpli mehet mellé.

 



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés