free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2009-ben a tervezők néha maguk ellen beszéltek

Borsa         Címkék: 2009, divat, manoloblahnik, tervező, tommyhilfiger 0 hozzászólás

A divat nem diktál, a cipők nem is olyan fontosak, az emberek jobban néznek ki meztelenül… Bár nem úgy hangzik, de ezeket bizony divattervezők mondták.

"Akkor nézel ki a legdögösebben, amikor kényelmesen érzed magad. A divat többé nem diktál. Viseld azt, ami illik hozzád. Ez a  menő" - mondta Tommy Hilfiger egy novemberi interjújában. Nem ő azonban az egyetlen divattervező, aki 2009-ben olyan nyilatkozatot tett, mellyel némileg maga-, illetve a szakmája ellen beszélt. Manolo
Blahnik cipőtervező szerint például a cipők egyáltalán nem is olyan fontosak: "Ha én nő volnék, egy hónapig ugyanabban a ruhában járnék, és csak a kalapjaimat és a kesztyűimet cserélgetném. Talán a cipőimet is, de valójában az ékszerek változtatják meg az öltözéket." Ennek jegyében pedig a tanítványait is igyekszik még idejében lebeszélni arról, hogy cipőtervezők akarjanak lenni: "Mindig azt mondom a gyerekeknek, a tanítványaimnak: 'Ne csináljatok cipőket! Csináljatok kalapokat!' A cipők annyira furcsák és olyan közönségesek."

www.zoozoom.com

A mi kedvencünk azonban mégiscsak Tom Ford következő kijelentése volt: "Az emberek sokkal jobban néznek ki meztelenül. Mindenütt ugyanolyan színűek, és nem szúrják el ruhákkal."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés