free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tornacipőben

Borsa         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, tornacipő, utcánláttuk 24 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Az elegánsabb és a lazább, sportosabb elemek keverése régóta népszerű, és az idei szezonban sem megyünk a nagybetűs trend ellenébe, ha e szerint a recept szerint öltözködünk. Kiszemeltünk ráadásul még a maszkulin- és militarydivatot is beemelte a szettbe: a bővebb ülepű és szűk szárú katonai mintás naci a központi elem, ehhez válogatott a hanyag elegancia jegyében bőséggel fehéreket - zakót, tornacipőt és táskát. Egyszerű, de ügyesen megkomponált garnitúra, szerettük.Szerintünk jó ötlet, hogy a brutális pinkek és rózsaszínek gyengéden visszaköszönnek a tornacipőről. A fodros, márványkoptatott farmerrokolyát és a leggingset annyira már nem szerettük ebben az összeállításban - kicsit sok a domináns, feltűnő elem. Ugyanez a szoknya valami kevésbé erős miliőben tök jó lenne, itt már határsértő, és a fekete leggingszel egy kicsit fullasztó is. Hagyjuk érvényesülni azt, amit szeretnénk kiemelni a szettben, ne akarjunk mindent magunkra kapni, egyszerre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés