free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk török nadrágban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, nyár, töröknadrág 31 hozzászólás

Török bugyi, buggyos nadrág, nem is tudjuk hogy nevezzük hivatalosan, de tény: sokan szívesen hordják a nyári kánikulában. Erre a ruhadarabra mutatunk két példát.

A nyári hőségben a lengedező, buggyos, szellőzést biztosító nacik a legpraktikusabbak.
Amire mi gondolunk - és amire két példát is mutatunk - a török bugyi szolidabb változatai, tehát az ülepük nem ér térdig, nincsenek furcsán szabva, nem feltűnőek, egyszerűen buggyosak. Nézzünk két hétköznapi viseletet.Előre is elnézést kérek, de Borsaszerkeszőként engedjétek meg, hogy közöljem: az egyik kedvencem a képen látható lány és annak a szettje. Hogy miért? Ilyen mértékű harmóniát, ezzel az elképesztő minimalizmussal párosítva ritkán látunk, főleg ilyen stílusosan. Első pillantásra akár teret engedhetnénk a rosszindulatúságunknak és rámondhatnánk a képen szereplő nőre, hogy szürke kisegér. De nézzétek a kiegészítőket! Az a táska és az egyszerű fekete papucs, talán a legtökéletesebben teszik egésszé és kerekké ezt a jelenséget. Mert, bizony az egyszerűség tökéletesít. Nem tudunk belekötni, mert az overall pont jól áll a csajnak, az orvosi táskára emlékeztető mini koffert most rögtön akarjuk mi is, és ez az ékszertelenség, ékesíti az utcamodellünket. Egyetlen visszafogott, ezüst karperec töri csak meg a karok meztelenségét, ami olyan visszafogott, mégis mutatós kiegészítője ennek a ruházatnak, hogy csak ámulunk. Gratulálunk!Nos, jöjjön a feketeleves. Csokibarna pamutnadrág, fekete-élénk kék mintás sportos felsővel és ocelotmintás táskával. Minden rosszindulat nélkül kérdezzük: szerintetek van tükör a modellünk lakásában? Persze, ahhoz még tükör sem kell, hogy észrevegye az állatmintás malaclopó táska, valamint a dinamikus mintázatú, de minimál felső és a laza, barna pamutnadrág a legkevésbé sem összeegyeztethető egy öltözéken belül. Képzeljük el ezt a szettet egyetlen darab kicserélésével. Legyen, mondjuk ehelyett a felső helyett egy csoki barna, vagy krémszínű, ne adj' isten egyszínű fekete felső a lányon. Látjuk ugye lelki szemeink előtt, hogy mennyivel jobban nézne ki? Egy csöpp figyelem, és a minták, színek összhangjának megteremtése bárkit csinossá varázsolhat, de ez a szett jelenleg, ilyen kombinációban, figyelemre sem méltó. Egy kis ocelot minta visszaköszönése bármin is, igazán jót tenne ennek a lánynak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés