free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tyra Banks kitálal meg nem is

Borsa         Címkék: celeb, könyv, modell, naomicampbell, tyrabanks 1 hozzászólás

Csalódni fog, aki szaftos botránykönyvet vár, az egykori szupermodell célja nem az, hogy kitálaljon. A Modelland valós eseményeken alapuló fikció lesz.

A legtöbb sztár általában még harmincas éveiben megírja első önéletrajzi könyvét, de néhányan már huszonévesen elkészítik memoárjaikat. Tyra Banks is csatlakozott a celebszerzők népes táborához, ő azonban nem a modellvilág szennyesét fogja kiteregetni készülő művében, hanem egy kitalált történetet fog papírra vetni.

Az amerikai Topmodell műsorvezetője mindig is imádta a regényeket, és úgy véli, hogy ez a műfaj tökéletes lesz arra, hogy némi humorral fűszerezve örökítse meg a divat és a tévéműsorok világában szerzett tapasztalatait.

A pletykákra éhes olvasók abban reménykednek, hogy Banks elrejt a könyvében néhány bennfentes információt a szupermodellek sötét titkaival kapcsolatban. A legtöbben azt várják, hogy a szerző régi nagy ellenfelére, Naomi Campbellre vonatkozó utalásokat is találnak majd.

http://farm3.static.flickr.com
Tyra Banks

"A média már akkor ellenségnek kiáltott ki minket, amikor még nem is ismertük egymást" - mondta Banks korábban agresszív kolléganőjéről. Azt is kifejtette, két okból hagyta ott annak idején a kifutót. Már nem fért bele a kis méretű dizájnerholmikba, a másik pedig ok pedig egyszerűen maga Campbell volt.

Banks megerősítette, hogy a szereplők nagy részét valóban létező, kedves és kevésbé jó fej modellek ihlették. A történetet azonban nemcsak a modellek világa inspirálta, hanem azok az emberek is, akiket a tévéshow-kban megismert, vagy azok az ismeretlenek, akik szembejöttek vele az utcán.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés