free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legújabb fehérnemű ápol és eltakar - és érzéstelenít

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, kirakat, kishír 8 hozzászólás

Aki a bikinivonal-gyantázás alatti száj-összeszorítás helyett inkább az érzéstelenítést választaná, figyeljen. Amerikában piacra dobták az érzéstelenítő fehérneműt.

Dr. Edna Ma, aneszteziológus egy új találmánnyal próbál a nők kedvére tenni, érzéstelenítő szetteket dobott piacra kifejezetten a gyantázás fájdalmainak elkerülésére. A Bare Ease azaz a "csupasz kényelem" névre keresztelt csomagban található egy 4 % lidokain tartalmú krém - a lidokaint kórházakban, tetováló-szalonokban használják a bőr érzéstelenítésére - és egy eldobható rózsaszín kis latex alsó, ami megóvja a ruhánkat a koszolódástól és a kívánt területre koncentrálja a krémet. Annyi a feladatunk, hogy nagyjából fél órával a gyantázás előtt bekenjük magunkat, és már indulhatunk is a kozmetikushoz; a lidokain hatása kb. 1 órán át tart.Ez az egyetlen használatra alkalmas szett 25 dollárba (5000 forintba) kerül , vagyis nagyjából megkétszerezi a gyantázás költségét, tehát valószínűleg csak olyan nők fogják igénybe venni, akik számára tényleg elviselhetetlen fájdalmakkal jár a bikinivonal lecsupaszítása.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés