free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A légitársaságok újabb botránya

Borsa         Címkék: kishír, kultúrtripp, repülés 1 hozzászólás

Nem elég, hogy nem tudták, hogyan reagáljanak, még ki is fizettették a felkínált szendvicset az eszméletét vesztett utassal. Újabb légitársaság botrány.

Néhány héttel a nagy visszhangot kapott JetBlue incidens után itt az újabb megkérdőjelezhető eset, ami ezúttal a Ryanair légitársaság renoméját veszélyezteti. Egyik utasuk, a 63 éves Per-Erik Jonsson Londonból tartott Stockholmba, amikor hirtelen rosszul lett, elvesztette az eszméletét (mint utólag kiderült, megállt a szíve), a repülőgép személyzete pedig igen rosszul reagált. Jonsson lánya, aki egyébként nővérként dolgozik, próbálta felébreszteni édesapját, a személyzet pedig csak a hangzavarra figyelt fel, amikor a lány orvosért kiáltott. Miután Jonsson újra lélegezni kezdett, a légikísérők meg voltak győződve arról, hogy csak az alacsony vércukorszint okozhatta az eszméletvesztést, ezért szendviccsel és üdítővel kínálták, majd néhány perc múlva persze visszatértek a nagyjából 1800 forintos számlával.A légitársaság azzal próbált védekezni, hogy a landolás után azonnal a legközelebbi kórházba szállították az utast, Jonsson lánya azonban tagadta, hogy a leszállópálya mellett bármilyen mentő is várt volna rájuk. Ráadásul az Európai Unió szabályozása világosan kimondja, hogy a repülőgépek teljes személyzetének elsősegély-nyújtási képzésben kell részesülnie.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés