free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: ünnepi aranyfénybe öltözve

Borsa         Címkék: arany, charlizetheron, karácsony, kirakat, stílusleső 2 hozzászólás

Az ünnepi összejövetelek apropót adnak arra, hogy bevállaljunk némi aranyfényű csillogást. Persze, csak ízlésesen. Például így…

Az aranyszínű ruhák és kiegészítők újra divatosak, ahhoz azonban, hogy ilyesmit vegyünk fel, megfelelő alkalom is szükségeltetik. A közelgő karácsonyi összejövetelek, szilveszteri bulik pedig éppen ilyen alkalmak. A mai Stíluslesőben ezért egy sikkes, aranyfényű összeállítást mutatunk be, melyhez Charlize Theron egyik Dior-szettje adott inspirációt.
A színésznő pánt nélküli, aranyszínű miniruhájához hasonló modellt több középkategóriás márka kínálatában is találtunk, végül emellett az elegáns, Jacquard-mintás, lurex anyagú modell mellett döntöttünk. A ruha magában érvényesül a leginkább, ha viszont fáztok, kombinálhatjátok fekete blézerrel vagy boleróval. Ha csupasz vállakkal és karokkal viselitek, jobban mutat hozzá a testszínű harisnyanadrág, viszont ha felülre felvesztek hozzá még valami feketét, akkor a harisnyátok is lehet fekete.

Márkák:
Ruha: Mango
Táska: Pull & Bear
Nyakék, cipő: Zara
Szemhéjpúder, műszempilla, rúzs: Art Deco
Tus: BeYu
Az arany ruha nincs meg aranyfényű kiegészítők nélkül. A pánt nélküli ruhához mindenképp valamilyen feltűnőbb, méretesebb nyakbavaló passzol, mint például a képen látható, virágos nyakék. Az öltözékhez mindenképp magas sarkú cipő viselése ajánlott és bár viszonylag nagy választékban kaphatók aranyszínű lábbelik is, mi mégis inkább a feketét javasolnánk, mivel előbbiek egyrészt nem túl sokoldalúan használhatók ki, másrészt nagyon könnyű velük mellélőni is. A ruha és a cipő között  összhangot teremt az arany-fekete csíkos doboztáska.

Az összeállításhoz legjobban a lágy aranyakkal és pezsgőszínekkel készült smink illik. Használjunk aranyszínű, csillámos szemhéjpúdert vagy csillámtust, hangsúlyozzuk a szokottnál erősebben a szempilláinkat vagy akár ragasszunk műszempillát! A szánkra kenjünk világos, fényes rúzst!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés