free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Usánkát fel!

Borsa         Címkék: fejfedő, kirakat, stílusleső, tél, trend 12 hozzászólás

Az alap, fekete szövetkabát meglehetősen unalmas holmi, pláne cicanadrággal és csizmával. Egy kellőképpen feltűnő fejfedő viszont ellensúlyozhatja mindezt.

Az usánka nem csupán kényelmes, meleg fejfedő, hanem kiválóan alkalmas arra is, hogy feldobjunk vele egy tömegcuccokból álló öltözéket. Hazánkban viszonylag kevesen vállalják be a viselését, ezért itt az ideje egy kis kedvcsinálónak. Az eredeti szettet a holland Come Over The Dark Side We Have Candy divatblogból választottuk. 

Az összeállítás alapja egy teljesen hétköznapi boyfriend ing-farmer leggings-mellény öltözék. Hasonlót ajánlunk mi is, azzal  kitétellel, hogy a szettben felül szinte bármilyen - a szövetkabáttal és a cicanadrággal hordható - ruhadarab szerepelhet a blúzoktól a vastag, kötött pulóverekig, kivéve a szőrme vagy szőrmével díszített holmikat, ugyanis egy öltözéken belül kétféle szőrmét nem tanácsos kombinálni.
Márkák:
Ing, mellény: Mango
Nadrág: Esprit
Alanyunk egyszerű, fekete szövetkabátot visel, trendi, térd fölé érő csizmával - ahogy teszik ezt oly sokan manapság a pesti utcán is. A fekete szövetkabáthoz ezúttal tartottuk magunkat mi is, a dominás stílusú, műbőr csizma helyett viszont egy hasonló fazonú, ám finomabb, elegánsabb küllemű, nubukbőr csizmát választottunk. A táska anyagában, jellegében a csizmához alkalmazkodik, míg a kötött kesztyű a kabát kötött nyakával rímel össze.

Márkák:
Kabát, táska, kesztyű: Esprit
Usánka: H&M
Csizma: Buffalo
A szett maszkulin és feminin stílusjegyeket ötvöz és ami még lényegesebb: egyetlen bumfordi, slampos ruhadarab sem fordul elő benne. Amikor usánkát húzunk, pontosan erre kell törekedni, annak érdekében, hogy ne mutassunk úgy, mint egy Michelin-baba, aki a farsangi bálon jetinek öltözött. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés