free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagytok, ha üzletelni akartokHT3         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk, üzlet 31 hozzászólás

Az első próbálkozásom után kapott kommentek alapján vegyes érzelmekkel vágok bele az újabb Ilyenek vagyunk megírásába, de nem adom fel. Itt a következő.

Sokszor sokféleképpen kerültem már kapcsolatban nőkkel, amikor valamilyen üzletről, együttműködésről volt szó, és persze sokszor figyeltem azokat a csajokat, akik hasonló céllal igyekeztek, érkeztek valahova. A tipikus öltözetekről lesz majd értekezésem, ahol kifejtem, hogy ki a tipikus kockalány - kocka orrú, kocka sarkú cipő, olyan harisnyaszínnel, amire a kék bogyó segítségével sem állna fel - szerintem ti is tudjátok, hogy miről beszélek. Nem ér most lenézni a cipődre… Maradok a két aktuálisnál. Persze, lecsekkoltattam a körülményeket: az egyik üzleti partnerét várta - aki kis késéssel meg is érkezett, a másik egy kávézóban próbált bizniszelni. Azt, hogy milyen sikerrel, ne kérdezzétek, a fotós ennyit mondott.

IGENNEM"Fújjj, ez nem ér, nem lehet a kettőt összehasonlítani" kezdetű komment radírt kap! Tudom, nem egyenlő küzdelem. Persze, nem az, de itt nem is az adottságokról lesz szó. Összeállítás közel 10-es, nekem egy zavaró körülmény van: a szürke felső ezzel a kabáttal hosszúnak tűnik, de külön-külön teljesen rendben van. Az aktuális trendeket nem ismerem - igyekszem bepótolni a Borsa segítségével -, ezért a színekkel kapcsolatban nem tudom elmondani, hogy melyik trendi vagy sem. Pélibarnásan: nekem átjött! A cipő masnijának a színe ugyanolyan, mint a felső színe, a cipőorr anyaga pedig egyezik a nadrág bőrhatású részével és a kabáttal, táskával. Igen, az egészet fel lehetett volna dobni egy erősebb/vidámabb színű kiegészítővel, de nagyon kis szolidnak akart mutatkozni. Kicsit sajnálom, hogy nem rám várt. Ja, a dosszié színe megvan???
Ilyen mennyiségben vadmacskabőrt viselni nálam nem egy nyerő dolog. Ha megnézitek, akkor egyértelműen látható, hogy nem az alakjának megfelelő kabátfazont választott: derékban szűkebb kabát jobban mutatott volna. Azt végig se mondom, hogy az övnek álcázott díszítés ócska, nem beszélve az alsó szegélyről, ami botrány...  Volna mit hangsúlyozni ezen a nőn, de ezzel az előnytelen kabáttal elrontotta az egészet. Nem tudom, hogy drága, márkás kabátról van-e szó és azért ragaszkodik hozzá ennyire… Orosz turista fílingem van vele kapcsolatban. Persze, tudjuk, el is mondtam és el is fogom: inkább látszódjon egy picit a hurka és legyen a figyelem központjába az előnyös dekoltázs, minthogy egy zsákba öltözzünk, hogy túlméretes tömött zokniként éljük életünket. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés