free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagytok, ha üzletelni akartokHT3         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk, üzlet 31 hozzászólás

Az első próbálkozásom után kapott kommentek alapján vegyes érzelmekkel vágok bele az újabb Ilyenek vagyunk megírásába, de nem adom fel. Itt a következő.

Sokszor sokféleképpen kerültem már kapcsolatban nőkkel, amikor valamilyen üzletről, együttműködésről volt szó, és persze sokszor figyeltem azokat a csajokat, akik hasonló céllal igyekeztek, érkeztek valahova. A tipikus öltözetekről lesz majd értekezésem, ahol kifejtem, hogy ki a tipikus kockalány - kocka orrú, kocka sarkú cipő, olyan harisnyaszínnel, amire a kék bogyó segítségével sem állna fel - szerintem ti is tudjátok, hogy miről beszélek. Nem ér most lenézni a cipődre… Maradok a két aktuálisnál. Persze, lecsekkoltattam a körülményeket: az egyik üzleti partnerét várta - aki kis késéssel meg is érkezett, a másik egy kávézóban próbált bizniszelni. Azt, hogy milyen sikerrel, ne kérdezzétek, a fotós ennyit mondott.

IGENNEM"Fújjj, ez nem ér, nem lehet a kettőt összehasonlítani" kezdetű komment radírt kap! Tudom, nem egyenlő küzdelem. Persze, nem az, de itt nem is az adottságokról lesz szó. Összeállítás közel 10-es, nekem egy zavaró körülmény van: a szürke felső ezzel a kabáttal hosszúnak tűnik, de külön-külön teljesen rendben van. Az aktuális trendeket nem ismerem - igyekszem bepótolni a Borsa segítségével -, ezért a színekkel kapcsolatban nem tudom elmondani, hogy melyik trendi vagy sem. Pélibarnásan: nekem átjött! A cipő masnijának a színe ugyanolyan, mint a felső színe, a cipőorr anyaga pedig egyezik a nadrág bőrhatású részével és a kabáttal, táskával. Igen, az egészet fel lehetett volna dobni egy erősebb/vidámabb színű kiegészítővel, de nagyon kis szolidnak akart mutatkozni. Kicsit sajnálom, hogy nem rám várt. Ja, a dosszié színe megvan???
Ilyen mennyiségben vadmacskabőrt viselni nálam nem egy nyerő dolog. Ha megnézitek, akkor egyértelműen látható, hogy nem az alakjának megfelelő kabátfazont választott: derékban szűkebb kabát jobban mutatott volna. Azt végig se mondom, hogy az övnek álcázott díszítés ócska, nem beszélve az alsó szegélyről, ami botrány...  Volna mit hangsúlyozni ezen a nőn, de ezzel az előnytelen kabáttal elrontotta az egészet. Nem tudom, hogy drága, márkás kabátról van-e szó és azért ragaszkodik hozzá ennyire… Orosz turista fílingem van vele kapcsolatban. Persze, tudjuk, el is mondtam és el is fogom: inkább látszódjon egy picit a hurka és legyen a figyelem központjába az előnyös dekoltázs, minthogy egy zsákba öltözzünk, hogy túlméretes tömött zokniként éljük életünket. 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés