free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 praktikus és egyedi uzsonnatáska

Borsa         Címkék: divat, lista, praktikus, táskák, uzsonnás 5 hozzászólás

Munkába induláskor felmerül a kérdés, hogy mibe tegyük az ételes dobozainkat. A nejlonzacskók helyett sokkal egyedibb uzsonnás táskákat ajánlunk. Ötös lista.

Olvasói felvetésre kezdtünk el foglalkozni az uzsonnás táskák kérdésével, és meg kell mondjuk, hirtelen nem is jutott eszünkbe konkrét megoldás, hiszen nem mindegy, hogy milyen darabot választunk, mert egyrészt alkalmazkodnia kell a munkahelyi öltözékünkhöz, másrészt pedig nem árt, ha ugye praktikus is a kis szütyő. Mindezt szem előtt tartva a városban uzsonnás szatyrok után kutatva szerencsére azért találtunk egy-két olyan táskára, amelyek használhatóak ételek szállításához - de eredeti funkciójuk nyilván nem a leves és a káposztás tészta cipelése. Íme a nagy nehezen megtalált 5 praktikus és egyedi uzsonnatáska.


Elegáns öltözékhez - I believe

Aki kénytelen minden reggel elegáns ruhába bújni, az nem vihet magával akármilyen táskát sem, alkalmazkodnia kell öltözékékhez is. Audrey Hepburn a 2000-es évek óta nagyon felkapott lett, mint táska motívum. A képével díszített táska illik a csinosabb ruhákhoz, ugyanakkor rendkívül praktikus is. Alján kemény merevítő lap ad tartást neki, de ha kivesszük belőle könnyen összehajthatjuk, és eltehetjük a táskák mélyére, nem kell üresen cipelnünk. Elég sok minden elfér benne, cipzáras.


A retro szerelmeseinek - Repülő Tehén

Ki ne emlékezne még a régi fémdobozokra és bőröndökre? Itt a retro ideje, a fémdobozok is újult mintával, de régi formában hódítanak. Ezt a rózsaszín halálfejes darabot az emo-láz hívta életre, természetesen nem csak emóknak. Akinek a különcség számít, nyugodtan vállalja be, laza szereléssel igazán egyediek lehetünk vele. Nem állítjuk, hogy sok minden elfér benne, de egy szendvicsnek és egy almának azért jut hely, a nagyobb dobozainkat inkább ne erőltessük bele.


Élénk színek kedvelőinek - Repülő Tehén

A mexikói kultúra híres élénk színkavalkádjáról, és pontosan ezt próbálja visszaadni ez a táska is, ami tökéletes ételek szállítására. Könnyen tisztítható anyaga miatt nem baj, ha kilöttyen valami, elég csak egy vizes ronggyal áttörölnünk. Szintén merevített alja van, így megállnak benne a dobozok, hosszú fülét pedig akár a vállunkra is vehetjük, ha úgy kényelmesebb. Vidám színeivel szintén nem a kiskosztümökhöz ajánljuk, inkább a lazább öltözékeket viselők válasszák.


Visszafogott stílus - Salamander

Aki inkább a visszafogott stílus felé hajlik, annak ajánljuk ezt a fekete-fehér mintás táskát. Akár komolyabb stílusú öltözékekhez is illik, ha nem zavar minket a mintája. Látható, hogy kicsit nagyobb, mint előző társai, de itt is ragaszkodtunk a merevített aljához, hogy ne boruljanak ki a dobozok. Csak kézben vihetjük, mivel nincs pántja, de zárható, tépőzár található a tetején. Aki francia baugette-et visz magával ebédre, annak tökéletes választás nagyobb mérete miatt.


A tipikus uzsonnás táska

Aki már az általános iskolában is tipikus uzsonnás táskával járt, annak van egy jó hírünk: most is lehet kapni, csak jól körbe kell nézni. Megint nem kosztümös csajoknak ajánljuk, de aki egy kicsit is szeretne egyedibb lenni, az ezt vegye meg. Külön kiképzett helye van a kulacsnak, a szendvicseket is egy önálló rekeszbe lehet tenni. Nagy doboz ugyan nem fér bele, maradjunk csak az otthon gyártott szendvicseknél vagy a kakaós csigáknál - mint a suliban.
Nézd meg a praktikus uzsonnás táskákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés