free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megnyílt az első Vadjutka-üzlet

Kádas Andi         Címkék: divat, ékszer, kiegészítő, kirakat, vadjutka 1 hozzászólás

Wild Judit nevét kevesebben, becenevét, a Vadjutkát annál többen ismerik. Az ékszertervezőnő most nyíló - műhellyel egybekötött - üzletébe mi is ellátogattunk.

A Vadjutka név minden Wamp-ra járó, magyar designékszerek után kutató számára ismerősen csenghet, eddig azonban a különböző vásárokon kívül nem volt olyan felület, ahol az ékszereket személyesen a készítőtől, Wild Judittól vásárolhattuk volna meg. Eddig.

Mi, Borsás lányok szeretjük a különleges, hangulatos ékszereket, ezért nem mondhattunk nemet a meghívásnak, és ellátogattunk a Vadjutka ékszerbolt hivatalos megnyitó partijára. A Király utca forgatagától eldugva, a Madách utcában található kis üzlet egyelőre nem egyedül birtokolja a helyiséget, a Vadjutka "részleg" ugyanis a Wild Boutique galériáján található, ami egy kivételesen szimpatikus turkáló, a tulajdonosa pedig szintén "vad", Jutka nagynénje.Hiába a frissítők, a tömegben és az üzlet közel 40 fokos melegében alig bírtunk 5 percnél tovább megmaradni, ezért rövid turnusokban néztük végig az ékszereket, azokat az ékszereket, amelyeknek egyfajta nem evilági hangulata van. Minden darabban megjelenik a romantika, a kicsit bohém stílus, olyanok, mintha egy tündérmese filmes feldolgozásának kiegészítői lennének. Nem meglepő, hogy Jutka legtöbb inspirációját utazásai során szerzi, nagy világlátó, aki Törökországot, New Yorkot és Kínát is megjárta már, az így szerzett emlékekkel és tapasztalatokkal gazdagodva pedig egyfajta keveréket hoz létre, különböző ízek, különböző hangulatok és különböző anyagok keverékét.Ékszereiben az ötvösmunkát különböző textilekkel kombinálja, mi nem találtunk két egyforma darabot. Imádja a virágmotívumokat, amik szinte minden ékszeren megjelennek valamilyen formában, a Cserevirág elnevezésű sorozatában például a bőr virágszirmok cserélhetők, így tetszőleges színkombinációk hozhatók létre. Jutkát is - mint sok magyar ékszertervezőt - foglalkoztatja az újrahasznosítás gondolata, a Régi és Új sorozatában vintage brossokat és övcsatokat alakít át medálokká.

Jutka az újságírást és a fotózást "adta fel" (bár hobbiból ma is űzi mindkettőt) az ékszertervezésért, műhelytitkait pedig szívesen megosztja az érdeklődőkkel, hiszen a Vadjutka üzlet egyben műhelyként is funkcionál, így ha beugrunk, akár munka közben is elkaphatjuk a tervezőnőt. Örülünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés