free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Akik barátaikkal együtt ünneplik válásukat

Borsa         Címkék: házasság, kishír, parti, púder, válás 2 hozzászólás

A celebeknek vannak fura szokásaik, még a válást sem úgy intézik, mint a hétköznapi emberek. Szomorkodás helyett megünneplik azt.

Jack White, a szépemlékű The White Stripes frontembere és felesége, Karen Elson a vörös hajú szupermodell házasságuk hatodik évfordulójának napján váló-partit rendeznek. A páros 2005-ben házasodott össze, két gyermekük született, de úgy tűnik, ha a barátságnak ugyan nem is, a szerelemnek vége, amit a következő nyilatkozatban adtak a világ tudtára: "Közeli és igaz barátok maradunk és együtt neveljük majd csodálatos gyerekeinket, Scarlettet és Henry Lee-t. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat az időért, amit együtt tölthettünk."Szerencsére Jack és Karen nem csinálnak nagy drámát a szakításból, sőt, meg is ünneplik azt. Közeli barátaikat így invitálták az eseményre: "Az együtt töltött idő emlékére váló-partit rendezünk: egy közös estét, hogy megerősítsük a barátságunkat és együtt ünnepeljük a múltat és a jövőt barátaink és családunk körében."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés