free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gombi feladta: a szeretteit sem akarja látni

Borsa         Címkék: gombi, játék, reality, vv4 1 hozzászólás

Gombi ismét letargiában van, de ez most elég komolynak tűnik. Már saját szeretteit sem kívánja látni, úgy tűnik, összeomlott a srác.

A VV4 szépfiúja, Gombi, lelkileg kivan, káromkodik, falat üt és nincs kedve már beszélni sem arról, miért kapta el megint a letargia gépszíj. "Olyan stádiumba esett át, amin - úgy érzem -, én sem tudok segíteni" - mondta a riportszobában Béci, aki sminkelés közben - női sminkben kellett Gombinak feszítenie a villában - próbálta kideríteni a szépfiú fájdalmának okát, de Gombi csak még idegesebb lett ettől. Pedig a ránézésre galamblelkűnek tűnő srácot - az átlag villalakóhoz képest - több "kegyben" részesítették a szerkesztők, de úgy tűnik, testvérével és barátnőjével folytatott korábbi beszélgetések nem adtak neki kellő erőt és önuralmat ahhoz, hogy ezt a játékot végig tudja játszani.

A fiú a riportszobában elmondta, nem bírja már a bezártságot, nem bírja, hogy mindig ugyanazokat az embereket látja: "nincs velük semmi bajom, aranyosak, kedvesek, tényleg" - tette hozzá. Szandika is próbálta jobb kedvre deríteni a fiút, de nem sok sikerrel járt, aztán ismét Béci keveredett Gombi mellé. A szépfiún senki sem tudott segíteni: "azt szeretném, ha levegőnek néznétek, több mint egy hónapja hullámvölgyben vagyok, még a saját szeretteim sem érdekelnek" - mondta.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés