free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Való Világ összevisszaságai

Borsa         Címkék: kultúrtripp, rtl, valóvilág 0 hozzászólás

A Való Világ Villába soron kívüli beköltözésre került sor. Nem ez az első furcsaság a valóságshow-ban, de hát a csatorna tudja, mivel játszik.

A Való Világ legújabb verziójában több furcsaságnak voltunk már szem- és fültanúi, de a tegnapi, soron kívüli beköltözést arra késztette jelen sorok íróját, hogy összegezze eddigi tapasztalatait a témával kapcsolatban és felhívja mindenkinek a figyelmét - akár a szerkesztőkét is -, hogy valószínűleg nem csak neki, tudatos tévénézőnek, hanem a laikus szemlélődőnek is szemet szúrnak ezek az összevisszaságok.

Kezdjük azzal, hogy míg a korábbi verziókban lehetősége nyílt az érdeklődőnek arra, hogy a villalakók életét online figyelje, akár több órán keresztül is, cenzúra nélkül, a VV4-ben cenzúra nélkül sem nézhető a lakók ténykedése éjfél és tíz óra között. Aztán, ott volt a mostanában rettentő sokat bakizó Stohl András elszólása, amikor is egy nappal korábban kijelentette, hogy Szandika költözik majd be a villába. Ezután sem maradtunk furcsaságok nélkül, jött a tegnapi történés: Jirzsiből is VV lakót csinált a csatorna.

Történt ugyanis, hogy a szépfiú kategóriából Gombi került ki győztesen, aki rendje és módja szerint be is cuccolt a házba. Tegnap azonban Lilu bejelentette, hogy a korábban beszavazott Gombira csak pár telefonszámról érkezett az a mennyiségű szavazat, ami bejuttatta őt a villába, Jirzsire azonban kétszer annyian szavaztak, nem csak barátok, rokonok, jóakarók, ezért hát ő is beköltözhet a villába.

A játékszabályok értelmében az kerülhet be a villába, akire a legtöbben szavaznak a nézők közül. Sosem volt kitétel, hogy emellett azt is figyelik, hogy a szavazatok több telefonszámról kell, hogy beérkezzenek. Nos, utóbbira hivatkozva költözhetett be Jirzsi tegnap a VV villába, azaz a csatorna ezzel a furcsa indoklással felülírta az eddigi szabályokat.

Nem vagyunk naivak, nyilván tudatos válogatás alapján kerülnek be az emberek a játékba, de hogy ennyire átlátszó indokkal és ilyen kurtán-furcsán levezényelt módon juttatták be a fiút, az azért piszkálja a csőrünket. Nyilván kiderül majd, mi volt az oka.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés