free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem lesz több Szandika kiborulás a VV-ben

Borsa         Címkék: kiborulás, reality, szandika, valóvilág 21 hozzászólás

Szandika kiborulása nem egy egyszerű "elegem volt, hagyjatok békén" kitörés volt a Való Világ játékban. A Bors szerint inkább hasonlított egy pánikrohamra.

A Való Világ Villa plasztikcicája, Szandika kiborulása a bulvárfogyasztók előtt már nem titok, ahogy az sem, hogy ellentétes információk láttak napvilágot állítólagos nyugtatóval történő lecsillapításáról is. A Bors információ szerint a napokban történő kifakadása sokkal komolyabb volt, mint ahogyan azt a nézőknek prezentálták. A lap úgy tudja, Szandika pánikrohamot kapott, üvöltözött, sírt, zokogott, nekiesett a villa ajtajának is, és csak Olivér közbelépésének volt köszönhető, hogy nem tett semmiben sem kárt a lány.

A lap megszólaltatta Szandika barátnőjét, Petrát is, aki elmondta, hogy számára nem volt újdonság Szandika kirohanása, egyszer már rendezett valami hasonlót a szilikonszájú csoda, amikor barátját, Kikit börtönbe vitték. A lány kifejtette a lapnak, hogy barátnője akkor is  "sírógörcsöt kapott, fél órán keresztül üvöltve csapkodott, tányérokat tört, rugdosta a szekrényeket, a falat, szétverte a fél lakást. Nem lehetett lefogni vagy megfékezni, én legalábbis képtelen voltam. Amilyen gyorsan kezdte, úgy abba is hagyta." Szandika barátnője hálás Olivérnek, aki megakadályozta, hogy nagyobb bajt okozzon a lány a villában, hiszen tudja, hogy ez a játék fontos a plasztikcicának és esze ágában sincs kijönni onnan, ezért a barátnő szerint több ilyen kifakadásra nem kell számítanunk Szandikától.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés