free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Valódi nők a kifutón

Borsa         Címkék: albertaferretti, divatbemutató, jótékonyság, kifutó, kirakat 8 hozzászólás

Nem profi modellek, hanem átlagos alkatú nők mutatják be Alberta Ferretti új kollekcióját. Hírességek és civilek egyaránt a kifutóra lépnek.

Alberta Ferretti úgy döntött, ő is kijátssza a "valódi nő"-kártyát: legújabb kollekcióját nem valószínűtlen testméretekkel rendelkező, profi modellek, hanem átlagos alkatú nők mutatják majd be. A január 11-én, Firenzében megrendezendő divatbemutatón kifutóra lép néhány színésznő és olasz híresség, de a tervezőnő családjának ügyvédje, valamint egy újságírónő és egy blogger is."A múzsáim mindig is a mai kor női. A kreációimat valódi nőkön akarom bemutatni, nem csak modelleken, mint Milánóban. Ez nem elsősorban a ruhákról fog szólni, hanem sokkal inkább a nőkről" - magyarázta Ferretti egy brit magazinnak adott nyilatkozatában. A limitált szériás kollekcióban koktél- és estélyi ruhák valamint egy esküvői ruha is található. A bemutató alkalmából a divattervező jótékonysági felajánlást teszt majd egy Jordániában működő, nőket és gyermekeket segítő non-profit szervezetnek.  
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés