free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vámpír fiú tört be egy nőhöz

Borsa         Címkék: betörés, fiú, vámpír 1 hozzászólás

Manapság igen divatosak a vámpír filmek, de azon túl, hogy rémisztőek, igen veszélyes inspirációt is adhatnak. Erre példa a következő eset is.

A texasi Galvestonban múlt hét szombaton egy különös fiút tartóztatott le a helyi rendőrség: a 19 éves Lyle Monroe Bensley-t betörés és támadás elkövetésével vádolják – amiben még nincs igazán semmi különös, hiszen sajnos naponta történnek hasonló esetek. A srác azonban egy szál boxer alsóban betört egy ismeretlen nőhöz, akit - miközben morgó és sziszegő hangokat adott ki magából - megütött és megharapott. Ezek után elkezdte kihurcolni a lakásból az áldozatot, de a nőnek végül sikerült elszabadulnia és segítséget kérnie egy éppen arra tartó kocsi vezetőjétől.


Lyle Monroe Bensley

Kihívták a rendőrséget, akik azonnal elkezdték a felderítést és helyszínelés. A fiút hörgése és üvöltése buktatta le, így találták meg a közeli parkolóban. A tinédzsert őrizetbe vették, aki a rendőrök elmondása szerint könyörgött nekik, hogy fogják le őt, mert nem akarja őket megölni. „Én egy vámpír vagyok és már 500 éve élek” – jelentette ki a fiú.  Egy helyi rendőr állítása szerint a fiú nem volt drogok hatása alatt.  Lyle 40 ezer USD (7,6 millió forint) bírságot kapott és elmeorvos vizsgálja.

Nem ez volt az első ilyen eset, tavaly egy 21 éves fiút fogtak el a rendőrök Ohio államban és állításuk szerint a fiú kijelentette, hogy ő halhatatlan, vért akar inni és az igazságszolgáltatásban dolgozók veséjéből akar enni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés