free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Variációk egy blúzra: avagy egy blúz és ötféle stílus

Borsa, Stylist: Matliák Eszter         Címkék: blúz, divat, ing, stílus, variációk 22 hozzászólás

Ne aggódj, ha csak egyetlen blúz található a ruhatáradban. Bemutatjuk, hogyan állja meg a helyét ugyanaz a blúz öt különböző stílusban. Variációk egy blúzra.

Nem mindenkinek található a ruhatárában öt-hat különböző stílusú és típusú ing vagy blúz, de egy alapdarabra azért valahogy csak össze kellene spórolni. Évszakonként más és más lehet ez az alapdarab - télen lehet sötétebb, nyáron fehér vagy világosabb színű -, mi most - a 2010-es tavaszi trendekre gondolva - egy virágmintás blúzt választottunk, hogy megmutathassuk: nem kell ezerféle blúznak lógnia a szekrényedben ahhoz, hogy változatosan, hangulatodnak megfelelő stílusban tudj felöltözni. Mivel 2010-ben a nőies vonal a divat, azaz nagyon mennek a derékhangsúlyos megoldások - szoknyába, nadrágba betűrt blúzok - ezért mi egy bodys blúzt választottunk, hiszen ez a típusú megoldás az egyik legpraktikusabb viseletet biztosítja, a bodynak köszönhetően ugyanis sosem lóg majd ki a derekunk és nem tűrődik ki az ingünk. Egy blúz, öt különböző stílusban, azaz variációk egyetlen egy blúzra.

Városiasan

A blúzhoz való összeállítás hangulata városi, sportos viseletet tükröz, a velúrbőr táska, a sportos vászon jellegű cipő, a nyakba kötött sál és a farmer mind-mind kényelmet sugall. Mivel az alapblúzunk - amit ötféle stílusban láthatsz ebben a cikkben - mintás, több színű, figyelni kell arra, hogy milyen egyéb színekkel kombináljuk. A blúz mellett a további ruhadarabok és kiegészítők színeinél vissza kell köszönjenek a blúzban megtalálható színek, vagy azok árnyalatai - persze a bevállalósabbak merőben más színekkel is operálhatnak az erősebb hatás érdekében.

Blúz, farmer - C&A, napszemüveg - Furla, cipő - Tamaris, sál, táska - TatuumVékony lányok viseljék ezt az összeállítást ilyen, világos színű farmerrel, vastagabb combbal rendelkező csajok inkább maradjanak a indigó vonalnál és az egyenes szárnál. Ehhez a sportos vonalhoz nem illik több ékszer, nem kell túlvariálni. Ez így ennyi és nem több, mégis mutatós.

Akár melóba is

A virágmintás - első ránézésre romantikus - blúz egy, a képen látható sötétkék térdnadrággal és a hozzá színben passzoló táskával, meg persze a fehér mokaszínnel, egy teljesen más irányvonalat hoz az előző szetthez képest. Kicsit matrózos az összhatás, de a virágmintás blúz miatt, azért marad a városi érzés.

Blúz, karkötő - C&A, szemüveg - Furla, táska, nadrág - Orsay, cipő - TamarisEzt a szettet melegebb tavaszi napokra ajánljuk; a mokaszínnel kapcsolatban el kell azonban mondanunk: vastagabb lábú lányokon nem mutat, főleg nem ebben a színben. Ez a típusú cipő sajnos nem vékonyítja a lábat, ezért nyúlánkabb, vékonyabb csajoknak ajánljuk. A blúzban látható kék visszaköszön a nadrág, a táska, de még a napszemüveg színében is - többek között ezért nem zavaró, hogy az apró virágmintás blúzhoz csíkos táskát adtunk kiegészítőként.

Vadabbul

Még mindig ugyanaz a blúz, de most dzsungel hangulatba hoztuk a barnás, méregzöldes kiegészítők használatával. Ezt a szettet leginkább bulizáshoz tudjuk elképzelni - nyilván 25 fok felett -, de csak azoknak, akik merik vállalni formás, telt vagy vékony vonalaikat, mert ez a szett rendesen megmutatja.

Blúz, szélesebb karkötő, fülbevaló - C&A, sál a karon, tripla karkötő - Furla, szandál - Pepe Jeans, sort - Tally WeijlA fényes sorttal kapcsolatban illik tudni, hogy optikailag megnöveli a feneket. Ehhez a vadabb szetthez bátran viselhetünk kiegészítőket, főleg barnás, állatmintás darabokkal próbálkozhatunk. A magas sarkú nem kérdés…

Csak majdnem ugyanaz, mint az első

Az első szetthez képest nem sok a különbség: csak a cipő és a kiegészítő más, de már ez is elég ahhoz, hogy a korábbiakhoz képest eltérő stílust képviseljen az egész szett.

Blúz, farmer, vastag karkötő - C&A, tripla karkötő - Furla, szandál - Gino RossiBarnás kiegészítőkkel és egy magas sarkú felvételével máris nőiesebb és csinosabb oldalát hangsúlyozhatjuk ugyanannak az apró mintás blúznak, amit előző szettekben is használtunk.

Romantikusan

A blúz romantikus vonalát hangsúlyozzuk ezzel a beige szoknyával és a vékony kis övvel - így akár munkába is elindulhatunk. Ebben a szettben mutatja meg magát igazán ez az apró virágmintás blúz. A sötétebb virágmintás kényelmes cipő és a sötétebb sál harmonizál egymással, egyfajta keretet ad a ruhának.

Blúz, szoknya, szemüveg - C&A, sál - Furla, cipő - Tamaris, táska - TatuumA szoknya, beige színe miatt, a nagyobb hátsóval megáldott csajoknak nem a legjobb választás, mert túl nagy felület a szoknya és jobban ráviszi a tekintetet. Kiegészítőként egy sál és egy táska, meg egy napszemüveg elegendő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés